Stiri mondene

Nicoleta Nucă, primele declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Ar trebui să se promoveze mai mult realitatea”

Nicoleta Nucă, primele declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: ”Ar trebui să se promoveze mai mult realitatea”
Nicoleta Nucă a făcut primele declarații după ce a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Uite ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă!

Nicoleta Nucă se afla printre cele nouă concurente care au acceptat provocarea de a demonstra abilitățile stilistice în cadrul emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”. După doar câteva săptămâni, drumul său în show-ul de la Kanal D a luat sfârșit! În ediția de sâmbătă seara, 2 octombrie, Nicoleta Nucă a părăsit competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”, fiind nominalizată de public să plece acasă, cu un procent de 3,1%. În urma voturilor primite din partea telespectatorilor, cinci concurente au ajuns pe punctul de a fi eliminate: Viviana Sposub, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela Sandu și Carmen Negoiță.

Deși se afla printre cele mai promițătoare concurente din sezonul 7, Nicoleta Nucă a fost cea care a părăsit competiția. În urmă cu câteva ore, fosta concurentă a făcut noi declarații referitoare la eliminarea sa din competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Nicoleta Nucă, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Nucă, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Nucă: ”A m plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare dată în viață”

”Aveam impresia că vreau să spun atât de multe despre cele întâmplate, dar, de fapt, nu e prea mult de zis despre eliminarea mea de la Bravo ai stil, decât că am plecat cu capul sus așa cum am făcut-o de fiecare data în viață. A fost un proiect în care am acceptat să particip din curiozitatea de a face ceva nou și diferit, de a ieși din zona mea confort -muzica- și unde îmi propusesem să fiu eu autentică, sinceră, fără măști, fără ipocrizie, teatru si caterincă doar de dragul show-ului.  În prima Gală am ales cu un motiv să cânt anume “Fata din oglindă” și nu orice altă piesă din repertoriul meu. Așa cum am scris textul piesei cu sufletul deschis, așa am ales să vin și în fața voastră, autentică și sinceră, corectă și calmă, exact așa cum sunt în viața de zi cu zi. Mi-am dorit să deschid ușa spre mine cea REALĂ, un cumul de experiențe pozitive și negative, care m-au adus la forma actuală pe care ați văzut-o pe parcursul proiectului.

Nicoleta Nucă, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Nucă, noi declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Poate am părut inflexibila în viziunea unora, dar acum ceva timp mi-am făcut o promisiune de la care nu vreau să mă mai abat în nici un caz, și anume să nu mai încerc sa-i mulțumesc pe alții, punându-mă pe mine în plan secund, mi-am promis că nu voi mai încerca sa par expansivă, extrovertită și interesată de teme și situații superficiale, doar ca să “dau bine” pe TV. Dacă tot se numesc “reality-show” genul ăsta de emisiuni, ar trebui să se promoveze mai mult realitatea fiecăruia și să se accepte și încurajeze personalitatea și felul de a fi al fiecăruia, pentru că asta face lucrurile mai frumoase și interesante: UNICITATEA fiecăruia dintre noi!  Mulțumesc din suflet încă o data tuturor celor care m-au susținut și mă susțin în continuare, indiferent de parcursul carierei mele! ”,  a scris Nicoleta Nucă pe Instagram.