Stiri mondene

Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”! Noua concurentă a uimit jurații: ”În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”

Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities” [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Dragne participă la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7! Uite ce a pregătit noua concurentă pentru prima ediție!

Începând cu edițiile din acestă săptămână, Nicoleta Dragne pășește curajoasă în platoul emisiunii fenomen ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta ispită de la ”Insula Iubirii” este pregătită să câștige titlul de cea mai stilată femeie din România și marele premiul de 100.000 de lei. Frumoasa blondină a fost inactivă o perioadă pe rețelele sociale, iar fanii săi s-au îngrijorat. În urmă cu câteva ore, noua concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a revenit în mediul online, iar pentru că a lipsit ceva timp a decis să le povestească internauților ce s-a întâmplat.

”Dragilor, acum pot să vă spun de ce am lipsit din mediul online și despre ce proiect nou vă spuneam. Intrarea mea în emisiune o puteți vedea mâine de la 10:30 pe Kanal D”, a scris Nicoleta Dragne, la InstaStory.

Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

Nicoleta Dragne a reușit să-i impresioneze pe jurați

Prima ei apariție în competiție a impresionat-o mai ales pe Raluca Bădulescu, care a recunoscut:  În niciun sezon, nimeni nu a făcut asta!”.  În momentul când a fost întrebată de Maurice Munteanu pe cine ar vrea să scoată din competiție, Nicoleta Dragne nu a stat prea mult pe gânduri și a susținut că le vrea eliminate pe toate. De asemenea, fosta ispită de la ”Insula Iubirii” le-a pregătit colegelor sale de platou o provocare pe care o puteți vedea în ediția din această seară.

Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”
Nicoleta Dragne intră în competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Instagram]

În prezent, alături de Nicoleta Dragne, în lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei și titlul de „Cea mai stilată femeie din România” au mai rămas concurentele: Sensy, Ioana Filimon, Mădălina Pamfile, Ruxi, Otniela Sandu, Raluca Dumitru, Viviana Sposub și Anda Adam.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! Celebrities (@bravoaistil)