Stiri mondene

Nicole Cherry, replică acidă după ce a fost criticată din cauza stilului vestimentar: „Și noi suntem oameni și ne dor unele lucruri. Nu suntem din piatră!”

Nicole Cherry, replică acidă după ce a fost criticată din cauza stilului vestimentar
Nicole Cherry [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry nu a mai rezistat și le-a oferit urmăritorilor săi o replică acidă după ce i-au criticat alegerile în materie de ținute vestimentare. Uite ce mesaj le-a transmis artista!

Nicole Cherry se numară printre artiștii de top din industria muzicală, fiind urmărită de mii de internauți pe rețelele sociale, iar fiecare postare pe care o face se află în centrul atenției. Deși a primit o mulțime de critici de-a lungul timpului, noul artist Global Records nu a acordat niciodată importanță acestora, spunând că este obișnuită cu ele. Totuși, în urma ultimelor comentarii ale persoanelor care o urmăresc în mediul online, Nicole Cherry s-a arătat deranjată și le-a oferit tuturor o replică dură.

Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele sociale: „ Prejudecata și nedreptatea m-au însoțit încă de la începutul carierei mele”

Nicole Cherry, replică acidă după ce a fost criticată din cauza stilului vestimentar
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, detalii inedite din viața de mămică: „Eu sunt mai relaxată decât mama. Ea nu a avut experiență cu noi”

„Zilele trecute am citit câteva comentarii de pe Facebook care au fost extrem de agresive, din punctul lor de vedere nu am avut o ținută adecvată pentru că aveam sutien cu sacou. Cumva aceste lucruri se întâmplă de când m-am lansat și tot timpul se găsește ceva greșit la mine. M-am obișnuit între timp, recunosc că am momente când mă deranjează modul cum sunt exprimate aceste păreri. Spun că fac parte din viața de artist, viața unui om care este în lumina reflectoarelor, dar ce credeți și noi suntem oameni și ne deranjează, ne dor unele lucruri, nu suntem din piatră, adică cumva a fost creată ideea asta că noi acceptăm orice.

Nicole Cherry, replică acidă după ce a fost criticată din cauza stilului vestimentar
Nicole Cherry[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Nicole Cherry, despre visul care i-a inspirat numele fetiței sale: „Era imposibil să nu fie real”

Dacă suntem la un anumit nivel și reușim să câștigăm bani sau notorietate, avem voie să fim jigniți. Prejudecata și nedreptatea m-au însoțit încă de la începutul carierei mele, copilul care a încasat foarte multe comentarii că sunt prea scundă, sunt urâtă cu aparat dentar, de ce încerc să fiu sexy și să mă maturizez prea repede. La femeia mamă la momentul actual, nu are voie să poarte decolteu sau o fustă scurtă. Asta sunt eu, astea sunt hainele care mă definesc pe mine uneori și mă fac să mă simt vie, încrezătoare, frumoasă, ca femeie și mamă. Știți ceva, suntem toți frumoși și e păcat să lăsăm aceste prejudecăți să ne împiedice. Trebuie să arătăm că ne simțim bine în pielea noastră”, a spus Nicole Cherry.