Stiri mondene

Nicole Cherry își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește?!

Nicole Cherry își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește?!
Nicole Cherry [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry își sărbătorește, astăzi, 5 decembrie, ziua de naștere. Câți ani împlinește artista?!

Nicole Cherry, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, își serbează ziua de naștere pe 5 decembrie. Este artistă de muzică ușoară, piesele sale fiind în topuri pe radio, dar este și mama a unei fetițe de un an, pe nume Anastasia.

Nicole Cherry își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește?!
Nicole Cherry și Anastasia [Sursa foto: Facebook]

Artista trebuie să-și împărtă timpul între carieră și viața de mamă, dar cu toate acestea, nu se plânge și spune că trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa.

Astăzi, Nicole Cherry, împlinește 24 de ani și se declară o persoană împlinită pe toate planurile. 

Citește și: Nicole Cherry, despre creșterea fetiței sale, Anastasia. Cum își educă artista fetița și ce spune despre al doilea copil

Cine este Nicole Cherry

Nicole Cherry, pe numele real Nicoleta Popa, și-a făcut debutul în muzică odată cu lansarea piesei „Memories”, piesă care i-a adus și succes.

Însă înainte de a lansa această piesă, Nicole a făcut parte din grupul de copii „Andante”.

„Mi-a luat ceva timp până mi-am convins părinţii să urmez cursuri de canto, dar imediat după ce am intrat în grupul vocal 'Andante' am reuşit să îi conving pe ai mei prin reuşitele mele şi de atunci suntem o super echipă", a povestit artista în cadrul unui interviu.

Nicole a absolvit Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” și cu toate că viața ei a fost împărțită între muzică și școală, artista a reușit să termine cu note foarte mari.

„Cu timpul, atât pentru şcoală, cât şi pentru repetiţii, era cam greu, dar am avut parte de înţelegere din partea profesorilor. Având în vedere că am fost elevă la Colegiul Naţional de Arte 'Dinu Lipatti', m-au susţinut mult, dar şi eu am fost o elevă silitoare. Nu am primit niciodată note pe ochi frumoşi. Înţelegeau absenţele, dar atunci când eram prezentă la ore niciodată nu îi dezamăgeam şi învăţam", mărturisește Nicole Cherry.

Acum, Nicole Cherry are și o viață de familie foarte frumoasă. Tânăra artistă este căsătorită cu Florin Popa și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Între cei doi este o diferență de vârstă de 8 ani, dar pentru artistă, vârsta nu reprezintă un impediment. Ba din contră, Nicole Cherry spune că se bucură că are în viața sa un bărbat matur pe care se poate baza în orice clipă. 

Nicole Cherry își serbează ziua de naștere! Câți ani împlinește?!
Nicole Cherry, Anastasia și Florin Popa [Sursa foto: Facebook]

„El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor...Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine", a declarat Nicole Cherry la un moment dat. 

Piese lansate de Nicole Cherry

Iată aici lista pieselor lansate de Nicole Cherry de-a lungul timpului: 

Memories 

Cine sunt eu

Ceasul
Doctore
Fără tine
Fata Naivă
Până vine vineri
Mă întorc acasă
No te sale
Vara mea
Se poartă vara
Cuvintele tale
Uneori
Cine iubește
Atât de aproape
Dansează amândoi
Scrie-mi pe suflet
Ce vrea o femeie
Florile tale