Stiri mondene

Nicole Cherry este însărcinată! „Din inimile noastre s-a mai născut încă una”

Nicole Cherry este însărcinată petru prima oară! Artista a făcut primele declarații
Nicole Cherry și Florin Popa [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry este însărcinată cu primul copil. Artista a postat prima fotografie cu burtica.

Veste mare în showbiz-ul românesc! Zvonurile care au circulat în ultima perioadă s-au adeverit. Nicole Cherry este însărcinată pentru prima oară. Anunțul oficial a fost făcut prin intermediul piesei „Scrie-mi pe suflet”, lansată în urmă cu câteva ore. La finalul videoclipului emoționant, viitoarea mămică își etalează burtica de gravidă. Mai mult, în videoclipul „ Scrie-mi pe suflet ” apare și iubitul artistei, Florin, pentru a transmite mai bine anunțul important.

De aproximativ trei ani, Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi îndrăgostiți locuiesc împreună, iar curând vor deveni părinți. Îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată pe burtică, artista a postat pe rețelele sociale o imagine cu iubitul ei, alături de un mesaj extrem de emoționant, în care își anunță fanii că urmează să devină mămică.

Nicole Cherry este însărcinată petru prima oară! Artista a făcut primele declarații
Nicole Cherry este însărcinată petru prima oară[Sursa foto: Instagram]

„Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul și am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati🤍”, a scris Nicole Cherry pe Instagram.

Tatăl artistei, primele declarații despre sarcina fiicei sale

Recent, tatăl lui Nicole Cherry a făcut primele declarații, spunând că își dorește să devină bunic, însă a decis să respecte dorința fiicei sale de a fi ea cea care le dă vestea fanilor.

Nicole Cherry este însărcinată petru prima oară! Artista a făcut primele declarații
Nicole Cherry și Florin Popa[Sursa foto: Instagram]

„Îmi doresc să devin bunic, este ceva normal, orice om își dorește acest lucru, însă nu este momentul acum pentru Nicole. Tot ce s-a spus despre ea, cum că ar fi gravidă, nu este adevărat, momentan”, a declarat George Ghinea, tatăl lui Nicole Cherry. Citește continuarea aici.