Stiri mondene

Nicole Cherry este „Invitatul de 12” de duminică! Cosmin Cernat o va descoase până la ultimul secret

Nicole Cherry este „Invitatul de 12” de duminică! Cosmin Cernat o va descoase până la ultimul secret
Nicole Cherry vine la Radio Impuls la emisiunea „Invitatul de 12” și „ajutată” de Cosmin Cernat, va da din casă cele mai picante secrete ale sale.

Nicole Cherry este „Invitatul de 12” de duminică, 25 octombrie. Artista vine în studioul Radio Impuls și povestește alături de Cosmin Cernat despre cele mai frumoase momente din viața și cariera sa, dar și mici dedesupturi din relația ei de iubire. 

Nicole Cherry scoate la iveală cele mai ascunse secrete la „Invitatul de 12” 

Nicole Cherry este cunoscută publicului larg după ce a lansat melodia „Memories”, pe vremea când era doar o fetiță. De atunci, anii au trecut și Nicole este o domnișoară extrem de frumoasă care face furori pe rețelele de socializare cu cele mai sexy apariții.

Nicole Cherry

În plus, Nicole Cherry trăiește o frumoasă poveste de dragoste de trei ani alături de Florin Popa, în vârstă de 29 de ani. Ba mai mult, ea nu a ezitat să declare în repetate rânduri că se simte să facă pașii cei mai mari în relație: nunta și chiar și copii. Cu toate acestea, Nicole nu se grăbește, ba din contră, lasă lucrurile să vină de la sine și admite că mai sunt și mici problemuțe în relație, dar pe care reușesc să le rezolve de fiecare dată. 

Nicole Cherry

„Sunt discuții mai aprinse, așa să le spun, care pot începe de la lucruri banale. Ori că eu vreau aia, el vrea cealaltă, dar tu de ce ai făcut aia? Și el lasă de la el, și eu las de la mine și ajungem cumva la un numitor comun și lăsăm lucrurile astea, certurile care nu-și au loc, deoparte”, spune Nicole Cherry la „Invitatul de 12”, dar și multe alte lucruri pe care le puteți afla doar dacă veți asculta emisiunea.

Nicole Cherry este extrem de talentată și nu ezită să arate acest lucru și pe Tik Tok! Cântăreața își suprinde adesea fanii de pe rețeaua de socializare cu cele mai amuzante videoclipuri.