Stiri mondene

Nicki Minaj le-a arătat fanilor prima fotografie cu fiul său. Cum arată micuțul poreclit Papa Bear

Nicki Minaj
Nicki Minaj a devenit mamă în mare secret în luna octombrie a anului trecut şi nu a vrut să dezvăluie nici ce sex are copilul ei.

Celebra rapperiţă a adus pe lume primul ei copil cu soţul ei, Kenneth Petty, dar în primele lui săptămâni de viaţă, artista şi-a ținut copilul departe de lumina reflectoarelor, informează Metro.

Chiar dacă nu a dezvăluit încă numele fiului ei, Nicki Minaj, pe numele ei real Onika Maraj, a postat pe Instagram o fotografie cu micuțul, iar asta este de ajuns să te îndrăgostești de el.

Nicki Minaj

Şi pentru că este un copil de rapperi, nu se putea să nu fie îmbrăcat cu haine care să arate asta. Nicki Minaj a postat fotografii cu fiul său de două lunii îmbrăcat în Fendi, Versace, Gucci și Burberry baby-gros, precum și o brățară cu diamante, un ceas cu gheață și un lanț cu porecla sa, „Papa Bear”.

Nicki Minaj

„PapaBear, îți mulțumesc foarte mult pentru că m-ai ales să fiu mama ta. Vă doresc un An Nou fericit și prosper. Vă mulțumim pentru dragoste și sprijin pe tot parcursul acestei călătorii. A însemnat atât de mult pentru mine. A deveni mamă este de departe cea mai satisfăcătoare slujbă pe care mi-am asumat-o vreodată”, a scris Nicki Minaj pe rețelele de socializare. 

La ce nume se gândise Nicki Minaj pentru fiul ei?! 

De asemenea, artista le-a transmis toate gândurile calde și memelor care sunt însărcinate sau au fost însărcinate în perioada pandemiei de coronavirus.

Nicki Minaj

Nicki Minaj a început să mai dea mici detalii din perioada în care alegea numele fiului ei și a spus că a fost cât pe ce ca acesta să se numească „Ninja”, însă l-a schimbat în ultimul moment.