Stiri

„Niciodată nu am fost mai fericită”, spune o tânără care s-a măritat cu o păpușă zombie

s-a măritat cu o păpușă zombie
Felicity avea o mare pasiune pentru filmele horror și pentru păpușile zombie, însă când tatăl ei i-a dăruit una, cu siguranță nu s-a gândit la ce va urma.

Felicity a primit o păpușă zombie de la tatăl ei când a împlinit vârsta de 13 ani. Fata pasionată de filme horror și de păpuși zombie, dar nimeni nu-și imagina că se va căsători cu păpușa zombie.

Însă iată că fata s-a îndrăgostit la propriu de păpușa pe care a primit-o pe când era o adolescentă și s-a căsătorit cu „iubirea vieții ei”.

s-a măritat cu o păpușă zombie

Povestea tinerei de 20 de ani care s-a căsătorit cu o păpușă zombie

Felicity Kadlec s-a căsătorit cu Kelly Rossi la Tiverton, pe insula Rhode, iar ceremonia a costat 35.000 Rs (500 USD), notează Times Now News.

La ceremonie au participat patru prieteni de familie, dar și alte 8 păpuși. Mieasa a descris căsătria ca fiind una frumoasă, adăugând că a fost exact ceea ce și-a dorit dintodeauana din momentul în care a visat să se mărite.

„M-am asigurat că întreaga nuntă a fost făcută în mod corespunzător, astfel încât să fie cât mai oficială posibil și am încheiat căsătoria după aceea”, a spus tânăra mireasă.

Ziarele tabloide au scris că Felicity a avut o relație interactivă cu păpușa zombie.

s-a măritat cu o păpușă zombie

„Aveam 16 ani când am început să am sentimente pentru păpușă, dar a fost ceva pe care am tot încercat să îl neg ”, a spus Felicity Caters.

Când tatăl ei a murit, Felicty s-a simțit și mai bine în prezența păpușii și a devenit mult mai apropiată de ea.

„În cele din urmă mi-am permis să fiu deschisă cu cine eram și am lăsat sentimentele să iasă afară și, în ciuda faptului că nu toată lumea este de acord cu viața mea amoroasă, nu m-am simțit niciodată mai fericită. Doar să o văd la altar când mergeam pe culoar a fost uimitor și, pentru mine, părea frumoasă”, a spus Felicity.

Cei doi soți și-au tatuat numele unul altuia pe braț.

„Sunt intimă cu Kelly- o mângâi și mă simt în siguranță cu ea și simt o legătură autentică când am un moment intim cu ea”, a conchis Felicity.