Stiri

Vă mai amintiți de culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă? Iată ce i s-a întâmplat după nuntă

Yuri Tolochko
Noi detalii despre culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă. Ceva teribil s-a întâmplat după nuntă.

Cu siguranță vă amintiți de culturistul care s-a îndrăgostit de o păpuș gonflabilă și ulterior s-a căsătorit cu ea. Iată ce i s-a întâmplat după nuntă. Yuri Tolochko credea că are o viață liniștită alături de soția lui care nu cere nici de mâncare, nici de băut, păpușa lui gonflabilă. Cei doi s-au căsătorit, iar culturistul se aștepta să devină chiar și tătic, însă iată că viața este plină de neprevăzut.

Se pare că Margo, păpușa lui, a suferit un accident tare neplăcut. Păpușa s-a rupt, iar cei doi nu mai sunt împreună pentru că Yuri a fost nevoit să ducă păpușa la reparat într-un alt oraș. Cea mai mare dorință a sportivului este ca reparația să fie gata până de Crăciun, sărbătoare care se celebrează în Kazakhstan pe 7 ianuarie.

Yuri Tolochko

„Ziua în care își va reveni, va fi un cadou pentru amândoi”, a declarat Yuri Tolochko.

Yuri Tolochko nu și-a mai expus soția pe Instagram după nuntă 

Dacă până în ziua nunții Yuri și-a expus pe rețelele de socializare viața privată alături de soția lui din plastic, se pare că lucrurile nu au mai stat la fel și după ceremonie. Culturistul a spus că foarte mulți oameni au devenit geloși, aș că a ales să nu-și mai expună viața privată alături de Margo. 

Yuri Tolochko

În plus, Yuri a mai avut parte de un eveniment neplăcut în momentul în care s-a îmbrăcat în femeie pentru un eveniment. Sportivul a declarat pentru presa străină că a fost bătut în urmă cu ceva timp, după ce s-a îmbrăcat în femeie pentru a lua parte la un eveniment. În urma bătăii, bărbatul s-a ales cu nasul spart și a spus despre asta că:

„În urmă cu câteva luni am început să mă îmbrac în femeie pentru spectacole. Am numit personajul Amanda”, a spus Yuri.