Stiri mondene

Netflix face schimbări majore pe platformă! Chris Rock este primul comediant care va susține un show live

Netflix face schimbări majore pe platformă! Chris Rock este primul comediant care va susține un show live
Netflix face schimbări majore pe platformă [Sursa foto: Instagram/ Pixabay]
Netflix vine cu o nouă modalitate care promite să atragă noi abonați. Platforma va oferi transmisii live începând cu anul 2023

Netflix va difuza în direct un show al comediantului Chris Rock. Cunoscuta platformă de streaming dorește să își diversifice serviciile, așa că va încerca să recâștige abonații prin spectacolul comediantului. Netflix va face acestă schimbare la începutul anului 2023, mai ales că se confruntă cu concurența altor platforme care oferă deja transmisii live.

Citește și: Chris Rock, declarație controversată după ce Will Simth l-a pălmuit la Gala Oscar. „Nu vorbesc până nu voi fi plătit”

Netflix face schimbări majore pe platformă! Chris Rock este primul comediant care va susține un show live
Chris Rock[Sursa foto: Instagram]

Chris Rock este comediantul care va susține primul show live pe Netflix 

Netflix a avut pierderi în prima parte a anului 2022 de 1,2 milioane de abonați, ceea ce a determinat o serie de schimbări pe platforma de streaming. Începând cu luna noiembrie, Netflix a oferit un nou abonament lunar, mai ieftin, dar cu publicitate pentru a trage noi abonați, dar și pentru a genera venituri suplimentare.

Citește și: Mama lui Chris Rock a reacționat după ce și-a văzut fiul pălmuit de Will Smith la gala Oscar: „Ne-a pălmuit, de fapt, pe toți”

Chris Rock a ajuns în atenția publicului în primăvară după ce a fost pălmuit de Will Smith la Gala Premiilor Oscar. Spectacolul lui este menit să diversifice oferta Netflix și urmează să fie difuzat de la începutul anului 2023.

În plus, Netflix intenționează să ofere și evenimente sportive live pe platforma sa. Alte platforme, precum Disney+ și Amazon Prime oferă deja abonaților sporturi sau concerte live. Lucrurile par să se îmbunătățească, după ce Netflix a câștigat deja în al treilea trimestru 2,4 milioane de abonați. Platforma de streaming găzduia deja un festival anual de comedie în Los Angeles, însă se pare că spectacolele nu au fost transmise în direct.

Netflix face schimbări majore în ceea ce privește partajarea contului cu alte persoane

Netflix a anunțat și alte schimbări pentru începutul anului 2023. Platforma va monetiza partajarea contului, iar abonații care își împart contul cu alte persoane vor fi nevoiți să plătească în plus.

Citește și: Când apare Casa Dragonului, sezonul 2? Vezi când se lansează un nou sezon al serialului House of the Dragon

Netflix face schimbări majore pe platformă! Chris Rock este primul comediant care va susține un show live
Netflix face schimbări majore pe platformă[Sursa foto: PixaBay]

„Am decis să avem o abordare atentă pentru a monetiza partajarea contului și vom începe să o aplicăm pe scară largă începând cu începutul anului 2023”, au trasmis reprezentanții Netflix.

Totuși, Netflix a anunțat că utilizatorii vor putea să aibă conturi secundare, ca parte a efortului său de a monetiza partajarea contului. În plus, platforma a semnat un contract cu agenția de rating TV BARB, atfel încât audiențele sale vor fi măsurate pentru prima dată de un organism extern și independent.