Stiri

Netflix a reînnoit cu încă un sezon serialul Cobra Kai

Netflix a reînnoit cu încă un sezon serialul Cobra Kai
[Sursa foto: Facebook ]
Serialul Cobra Kai va continua şi cu al cincilea sezon, Netflix a făcut marele anunţ.

 Este oficial, Netflix a reînnoit cu încă un sezon serialul Cobra Kai, care se bucură de un succes imens. Anunţul a fost făcut chiar înainte de debutul celui de-al patrulea sezon pe Netflix.

Serialul Kobra Kai va continua cu sezonul 5

 Povestea merge mai departe cu serialul Cobra Kai. Producţia marca Sony Pictures Television continuă cu pelicula francizei Karate Kid, care s-a bucurat de un real succes.

Sezonul al patrulea din Cobra Kai va avea premiera în luna decembrie a acestui an, pe Netflix, dar producătorii au făcut deja marele anunţ. Cu siguranţă, va exista şi sezonul 5.

 Acţiunea din Cobra Kai se produce la 30 de ani de la evenimentele din 1984, de la All Valley Karate Tournament, cu o continuare a conflictului dintre Daniel LaRusso (Ralph Macchio) şi Johnny Lawrence (William Zabka). Serialul nu a fost apreciat doar de public, ci şi de critici şi specialişti. Cobra Kai a primit patru nominalizări la Premiile Emmy din acest an.

Netflix a reînnoit cu încă un sezon serialul Cobra Kai

 Producătorii serialului nu au anunţat încă data premierei celui de-al cincilea sezon, dar cu siguranţă fanii vor avea parte de multe surprize. "Întotdeauna am avut o ideea despre cum ar putea fi finalul şi despre încotro să ducem povestea, dar nu am ştiut de la început de câte sezoane vom avea nevoie pentru a ajunge la final. Chiar din primul sezon ne-am dat seama că avem atât de multe idei şi că nu avem cum să le includem doar într-un sezon de cinci ore. Sunt idei despre care am discutat încă de la început, dar care vor apărea chiar şi în sezonul 4. Nu avem presiunea de a extinde serialul, suntem binecuvântaţi că lucrăm la el. Încă mai avem multe poveşti de spus", a declarat Jon Hurwitz, unul dintre producători.