Stiri mondene

Nepoata reginei Camilla a stârnit controverse la încoronarea regelui Charles al III-lea. Ayesha Shand a fost poreclită "Diva"

Nepoata reginei Camilla, declaratii controversate
Ayesha Shand, nepoata reginei Camilla, aparitie controversata la incoronarea regelui Charles al III-lea [Sursa foto: Hepta si Instagram]
Familia reginei Camilla a fost in centrul atentiei odata cu incoronarea regelui Charles al III-lea.

Incoronarea recenta a reginei Camilla a Marii Britanii si a sotului ei, regele Charles al III-lea a starnit numeroase controverse in ce priveste familia regala, insa in aceste zile, cea care este in centrul atentiei este insasi noua suverana sau mai bine zis aparitia controversata a unui membru din familia ei, mai precis, nepoata din partea fratelui ei, Mark Shand.

Ayesha Shand, nepoata reginei Camilla, declaratii controversate la incoronarea regelui Charles al III-lea

Citește și: Tom Parker, primul copil al Camillei Parker ar fi publicat informații scandaloase despre legătura dintre prințul William și presupusa lui amantă, Rose Hanbury

Fiica lui Mark Shand, fratele decedat al reginei Camilla, a participat la ceremonia de incoronare a regelui Charles al III-lea de la Westminster Abbey si de asemenea la evenimentul de dinaintea ceremoniei unde tanara care a fost poreclita "Diva" a atras atentia tutuor televiziunilor si pulicatiilor care au transmis de la fata locului.

Ayesha Shand, nepoata reginei Camilla
Ayesha Shand, aparitie cotroversata la ceremonia de incoronare a regelui Charles al III-lea[Sursa foto: Instagram]

Studenta in varsta de 28 de ani la Arte la Universitatea din Edinburgh a postat o imagine pe Instagram de la eveniment cu descrierea: "Cinci secunde de faima si o atitudine serioasa!". Acest comentariu nu a fost deloc bine primit de urmaritori deoarece incoronarea regelui Charles nu a fost un eveniment de entertainment."

Ayesha Shand, sprijinita de regina Camilla, dupa moartea tatalui ei

Citește și: Relația dintre regina Camilla și presupusa amantă a printului William, Rose Hanbury

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayesha Lalita Shand 🤠 (@ayeshalalita)

Pe de alta parte, nepoata Camillei Parker, sustine in continuarea operele de caritate ale tatalui sau dupa moartea lui. La un moment dat, nepoata Camillei Parker a declarat:" Cand tata a murit, m-am implicat mult mai mult in actiunile de caritate deoarece am vrut sa ii duc mai departe aceasta mostenire. Tot ce a facut el a fost foarte importnat si am vrut sa ma asigur ca va avea continuitate."

Mai mult, Ayesha Shand a mentionat ca matusa ei, Camilla, a ajutat-o sa depaseasca tragicul eveniment al pierderii tatalui ei.