Stiri mondene

Tom Parker, primul copil al Camillei Parker ar fi publicat informații scandaloase despre legătura dintre prințul William și presupusa lui amantă, Rose Hanbury

Tom Parker informatii despre printul William
Tom Parker ar fi furnizat publicatiei Daily Mail informatii malitioase despre printul William [Sursa foto: Hepta]
Tom Parker a fost acuzat ca a publicat stiri malitioase in cel mai cunoscut tabloid din Marea Britanie pentru a-i distruge imaginea printului William.

Fiul cel mare al Camillei Parker ar fi publicat materiale care au daunat imaginii printului William in cel mai cunoscut tabloid britanic (Daily Mail). 

Relatia dintre copiii regelui Charles al III-lea si regina Camilla Parker nu pare ca se imbunatateste odata cu trecerea timpului, ambii copii, printul William si printul Harry avand resentimente puternice fata de mama lor vitrega din cauza faptului ca monarhul Charles al III-lea i-a fost infidel printesei Diana, actuala regina a Marii Britanii transformandu-se intr-un personaj negativ.

Citește și: Relația dintre regina Camilla și presupusa amantă a printului William, Rose Hanbury

Fiul Camillei Parker
Fiul Camillei Parker nu o vede regina Angliei pe mama lui[Sursa foto: Profimedia]

Tom Parker ar furniza informatii malitioase despre printul William

Tom Parker Bowles este primul copil al Camillei Parker si finul regelui Charles al III-lea. Tom este cel mai putin cunoscut in mediul regal, el fiind de profesie critic si editor culinar pentru celebra publicatie Daily Mail.

Tom participa frecvent in sedintele editoriale vizand articolele si titlurile in ce priveste materialele despre casa regala britanica. Si de multe ori, ele nu sunt deloc pozitive.

Citește și: Profeția lui Nostradamus despre regele Charles al III-lea care zguduie monarhia britanică: "Ei vor ruina poporul când va veni vremea"

Din acest motiv, s-a zvonit ca fiul reginei Camilla Parker s-a dedicat telului in a-l ataca pe printul William mai ales de cand printul de Wales trebuie sa faca fata tuturor acuzatiilor in ce priveste presupusa aventura cu Rose Hanbury.

Unele publicatii spun ca Tom este cel instigator si mai ales cel care vrea sa ruineze mariajul dintre ducele si ducesa de Wales, doar din razbunare pentru faptul ca cei doi printi s-au aliat de-a lungul timpului impotriva mamei lui.

Camilla Parker, panicată după ce corona ei era pe punctul de a pica la ceremonia de încoronare
Camilla Parker, panicată după ce corona ei era pe punctul de a pica[Sursa foto: Hepta]

Tom Parker s-ar razbuna pe printul William si printul Harry pentru a-si apara mama

Si mai mult, prin astfel de articole, mama lui, regina Camilla si-ar asigura mai multa popularitate in randul britanicilor, iar incoronarea lui William si a lui Kate Middleton ar fi patata.