Stiri

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit! Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit! Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani
Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit! Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani [Sursa foto: Facebook]
Lady Kitty Spencer, nepoata prinţesei Diana, în vârstă de 30 de ani, s-a căsătorit cu un magnat milionar, în vârstă de 62 de ani, într-o ceremonie fastuoasă în Italia.

Lady Kitty Spencer, nepoata prințesei Diana, a avut parte de o nuntă de poveste. Tânăra de 30 de ani s-a măritat cu milionarul Michael Lewis, de 62 de ani. Kitty Spencer a îmbrăcat cinci rochii spectaculoase la eveniment, care au făcut-o să se simtă ca o prințesă în ziua cea mare. Evenimentul a avut loc la Vila Aldobrandini, un conac din Frascati. Printre invitați s-au numărat surorile miresei, gemenele Amelia și Eliza, cântăreața Pixie Lott alături de iubitul ei, modelul Oliver Cheshire, dar și Mark Vandelli.  

Rochia albă de mireasă, ce a fost îmbrăcată la ceremonia religioasă, a fost una amplă, cu guler înalt și mâneci bufante, trenă lungă și voal brodat, inspirată de epoca victoriană, un tribut adus mamei lui Kitty. Imediat după ceremonia religioasă, Kitty Spencer a îmbrăcat o rochie amplă, strânsă pe talie, cu trena imprimată cu flori. Celelalate rochii purtate de fericita mireasă au fost toate colorate.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Soțul lui Kitty Spencer este mai mare cu 32 de ani decât ea

32 de ani îi despart pe Kitty Spencer și Michael Lewis, milionarul cu afaceri în domeniul modei, însă acest lucru nu i-a împiedicat să se logodească la sfârșit de 2019 și să ajungă la altar. De-a lungul timpului, cei doi nu s-au afișat prea mult în public, motiv pentru care au decis să-și țină relația privată. Întrebată în mai multe rânduri despre povestea pe care o trăiește alături de Michael Lewis, nepoata prințesei Diana spus că are încredere că viața ei va fi una frumoasă și fericită.

Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit! Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani
Nepoata prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit! Milionarul care i-a devenit soț e mai mare cu 32 de ani[Sursa foto: Facebook]

„Nu se întâmpla asta pentru că nu acord o importanţă iubirii, pentru că, pentru mine, dragostea este cel mai important lucru din lume şi o voi proteja din tot sufletul, nefiind un subiect de discuţie. Problema e că te deschizi în faţa altor persoane care au tot felul de păreri şi pur şi simplu nu este relevant pentru viaţa nimănui, decât pentru a mea şi a familiei mele. Aştept cu nerăbdare o viaţă cu adevărat fericită: o căsnicie frumoasă şi copii fericiţi. Sunt liniştită, pentru că lucrurile se desfăşoară aşa cum ar trebui”, a declarat, în trecut, nepoata prințesei Diana, fiica lui Earl Charles Spencer.