Stiri

Natalia Oreiro, cetăţean rus cu acte în regulă. De ce a luat această decizie

Natalia Oreiro, cetăţean rus cu acte în regulă. De ce a luat această decizie
[Sursa foto: Facebook ]
Puţină lume cunoaşte acest aspect, dar Natalia Oreiro are şi paşaport rusesc.

Natalia Oreiro, una dintre cele mai îndrăgite vedete sud-americane din lume, este cetăţean rus cu acte în regulă. Vladimir Putin i-a acordat cetăţenia rusă.

Natalia Oreiro are cetăţenia rusă

Natalia Oreiro, cunoscută în toată lumea datorită telenovelelor şi filmelor în care a jucat, dar şi melodiilor sale, are extrem de mulţi fani în Rusia. Vedeta din Uruguay a susţinut foarte multe concerte în ţara condusă de Vladimir Putin.

A început să viziteze Rusia în 2001 şi a devenit fascinată de ţară şi de cultura sa, aşa că a continuat să meargă constant la Moscova, dar şi în alte oraşe.

În 2018, Natalia chiar a compus o melodie pentru a doua sa ţară, numită "Russia with love", iar fanii au poreclit-o "Natasha". Până la urmă, artista a cerut cetăţenia rusă în luna iunie, în 2020. "Călătoresc atât de mult și am atât de multe legături cu Rusia, încât am fost întrebată dacă aș dori să oficializez acest lucru și să obțin cetățenia. Am răspuns că ar fi o onoare. Am trimis documentele solicitate", a declarat Natalia Oreiro într-un interviu.

Artista și fiul ei de 10 ani, Merlin, au primit paşapoartele Federației Ruse în octombrie 2021, prin decizia lui Vladimir Putin. În februarie, cu puțin timp înainte de invazia Rusiei în Ucraina, ea a înregistrat episoade ale programului "Intuiția muzicală" pentru televiziunea rusă TNT.

Natalia Oreiro, împotriva războiului

După atacul Rusiei pe teritoriul Ucrainei, Natalia Oreiro a publicat mai multe postări în care se opune războiului și face apel la pace. La scurt timp după aceea, a decis să părăsească Rusia. Acum, actrița și cântăreața, împreună cu fiul ei, s-au întors în țara natală, Uruguay, unde s-a implicat într-un nou proiect. Ea a devenit gazda versiunii uruguayene a emisiunii "The Voice" și s-a alăturat distribuției show-ului de talente "Mask Singer" din Argentina.