Stiri mondene

Natalia Barulich, fosta iubită a lui Maluma, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu celebrul artist: ”Erau zile în care...”

atalia Barulich, fosta iubită a lui Maluma, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu celebrul artist
La mai bine de un an de când nu mai formează un cuplu, Natalia Barulich a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Maluma. Ce dezvăluiri a făcut modelul?!

Maluma, pe numele real Juan Luis Londoño, a întâlnit-o pe Natalia în 2017, când au filmat videoclipul piesei ”Felices los 4”. Datorită chimiei dintre ei au început să se întâlnească, iar povestea lor de iubire a fost una dintre cele mai urmărite de pe rețelele sociale la vremea respectivă. După o relație de doi ani, Natalia Barulich și Maluma au decis să meargă pe drumuri separate. La mai bine de un an de când nu mai formează un cuplu, fotomodelul a făcut dezvăluiri despre relația cu Maluma. Conform spuselor ei, după despărțire, Natalia Barulich a susținut că au fost momente când era optimistă, însă și clipe când singurătatea și tristețea o copleșeau complet. 

atalia Barulich, fosta iubită a lui Maluma, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu celebrul artist

”Simțeam că ofer 1000% în acea relație, dar eu primeam în schimb 20%. Erau zile în care primeam mai multă afecțiune sau atenție, iar asta m-a făcut să rămân alături de el. Era cald, era rece… însă simțeam că trăiesc pentru el. Îmi e dor de ideea pe care o creasem în mintea mea, care de fapt nu a existat niciodată. Am renunțat la job-ul meu, călătoream prin toată lumea pentru a fi alături de el, îl iubeam atât de mult, iar când ești îndrăgostit, ești pur și simplu orbit…”, a declarat Natalia.

Videoclip: Maluma- Felices los 4