Lansări muzicale

Nane și The Motans au lansat videoclipul piesei „03:00 AM”

Nane și The Motans au lansat videoclipul piesei „03:00 AM”
Nane și The Motans au lansat videoclipul piesei „03:00 AM” [Sursa foto: Captură YouTube]
Nane și The Motans au revenit în atenția fanilor cu videoclipul oficial al piesei „03:00 AM”. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Nane si The Motans au lansat videoclipul piesei „03:00 AM”, extras de pe albumul „CORDIAL”, disponibil acum pe toate platformele digitale! Muzica este realizată de Sebastian Barac și Marcel Botezan, iar versuri sunt scrise de Nane și The Motans.

„CORDIAL" nu e un album făcut în câteva luni, ci un proiect la care am lucrat din 2017 încoace. În jurul lui 2017 am început să ascult pe repeat Ty Dolla $ign și m-am gândit, pentru prima dată, că aș vrea să fac un proiect întreg cu teme R&B.

Motiv pentru care toate piesele se învârt în jurul distracției, sexului și relațiilor.  Titlul albumului "CORDIAL" are o însemnătate flexibilă, asemănător albumului PARAZIȚII, "Irefutabil". Deși, la prima vedere lasă loc de interpretare, adevărata semnificație este legată de sinceritate, afecțiune și loialitate. În tot timpul ăsta, lucrez și la "AVRAM" (încă din 2020), un album pe care îl consider un nou milestone în carieră", a declarat Nane.

Videoclip: Nane x The Motans- 03:00 AM