Stiri mondene

Musty, fostul concurent de la ”Survivor România”, relație neașteptată! Se iubește cu o fostă Războinică: ”Nu am vrut să se afle o perioadă”

Musty se iubește cu o fostă Războinică
Musty se iubește cu o fostă Războinică  [Sursa foto: Instagram]
Musty de la Survivor România trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o fostă Războinică. Uite despre cine este vorba!

Musty de la Survivor România a luat pe toată lumea prin surprindere cu noua sa relație amoroasă! De aproximativ șase luni, fratele lui Kamara de la Alb Negru tăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alice, fostă Războinică ce a fost în sezonul unu în competiția fenomen de la Kanal D. Invitați în emisiunea „Bărbați vs. Femei”, de la Wowbiz.ro, fostul concurent de la ”Survivor România” și partenersa sa de viață au făcut primele declarații referitoare la povestea lor de dragoste.

Musty se iubește cu o fostă Războinică
Musty se iubește cu o fostă Războinică [Sursa foto: Captură YouTube]

„I-am zis de la început că nu am vrut să se afle o perioadă lungă, după care a zis să mergem la un eveniment monden. Acolo noi încă ne ascundeam și Musty nu știa că eu vreau să zic în ziua aia și la interviu eu am zis că suntem împreună. Deci eu am hotărât să zic.(…) Eu am văzut relația dintre ei și nu am simțit niciodată gelozie. Eu când am făcut cu Musty cunoștință, după am devenit apropiate și i-am spus lui Musty că îmi place foarte mult de ea”, a spus Alice.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Musty Camara (@musty_camara)

Musty de la Survivor România, pregătit să se căsătorească

În continuarea, fostul concurent de la ”Survivor România” le-a dezvăluit fanilor că este gata să ajungă la altar cu aleasa inimii sale, Alice. Mai mult, fratele lui Kamara a ținut să precizeze că nu este îngrijorat nici de diferența de vârstă dintre ei, Musty având 39 de ani, în timp ce Alice are 24 de ani. 

Musty se iubește cu o fostă Războinică
Musty seiubește cu o fostă Războinică [Sursa foto: Captură YouTube]

„Noi ne gandim la multe chestii, ne punem pe masa multe variante. Ea e foarte serioasa si a avut doar cateva persoane in viata ei. Eu am trait alta viata si ea a crezut ca o sa avem o relarie scurta. Din experienta mea, viata mi-a aratat ca nu conteaza cat de mare este diferenta de varsta. Am mai avut discutii cu ea. Aproape traim impreuna. Suntem foarte mult timp impreuna si pot sa spun ca traim impreuna. Noi avem si gandul ala sa ne mutam chiar impreuna, sa avem un viitor. Eu am sentimente pentru ea.  Eu i-am zis de cateva ori ca o sa ne casatorim si cand imi zice da, cand zice nu. O las acolo asa si astept momentul cand o sa mi zica ea”,  a mai adăugat și Musty