Stiri mondene

Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras. Toată lumea se aștepta să o facă

Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras
Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras [Sursa foto: Captură KANAL D]
În campul Faimoșilor s-a discutat despre plecarea Anei Porgras de la Survivor România. Zanni a explicat de ce nu s-a răzbunat pe Jador.

După plecarea Anei Porgras de la Survivor România a stârnit numeroase discuții în mediul online, dar și în campul celor două echipe. Concurenții, dar și fanii de acasă s-au gândit și la ipoteza conform căreia Jador ar fi vrut să dea în Zanni prin nominalizarea Anei Porgras, însă această ipoteză a fost demondată chiar și de el. Toată lumea se aștepta ca Zanni să se răzbune pe Jador pentru nominalizarea făcută, însă se pare că nu s-a întâmplat. 

De ce nu s-a răzbunat Zanni pe Jador pentru plecarea Anei Porgras?

În tabăra Faimoșilor au apărut și discuțiile despre plecarea gimnastei, Zanni susținând în continuare că Jador ar fi putut să-l nominalizeze pe Cătălin Moroșanu pentru că era accidentat. Jador pe de altă parte, spune că și el a fost accidentat, dar s-a recuperat și a vrut să îi mai dea o șansă lui Moro. 

Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras.
Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras.[Sursa foto: Captură YouTube]

„În rivalitatea asta a noastră, am simțit un om sincer. Nu am simțit să mă răzbun pe el că a votat-o pe Ana, deși ei se așteptau. M-a deranjat că a plecat Ana, dar am văzut că e sincer și nu cred că a făcut-o cu răutate. Nu am simțit să-i zic nimic răutăcios. Nu cred că merita Ana să plece acasă chiar dacă nu era de la începutul competiției. Spui că nu l-ai votat pe el (n. red. pe Moroșanu) pentru că e prietenie”, a spus Zanni.

Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras
Motivul pentru care Zanni nu s-a răzbunat pe Jador pentru plecarea Anei Porgras[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Lui Moro vreau să-și dea șansa să-și revină. Să renunțe el dacă vrea. De câte ori a trebuit să repar eu cu votul meu... De două ori am salvat oameni care nu trebuiau să plece acasă. O dată pe Georgiana și o dată pe Majda, deși nu mi-aș fi dorit să plece acasă. Aș fi putut să-mi fac un grup oricând, dar nu am vrut”, a spus și Jador.