Stiri mondene

Motivul pentru care Zac Efron s-a despărțit de iubita lui după zece luni de relație

Motivul pentru care Zac Efron s-a despărțit de iubita lui după zece luni de relație
Vanessa Valladares și Zac Efron s-au despărțit! Motivul uluitor pentru care actorul s-a despărțit de iubita sa!

Zac Efron și iubita lui, Vanessa Valladares, s-au despărțit după aproximativ un an de zile. Anunțul cu privire la despărțirea celor doi a fost confirmată de una dintre cele mai bune prietene ale actorului, Kile Sandilands. „Pot să confirm știrea după ce am vorbit cu el ieri. Este o decizie recentă. Da, au decis să meargă pe drumuri separate. Nu a existat dramă în despărțire”, a spus Kile Sandilands în cadrul emisiunii sale.

Vanessa Valladares

În continuare, Kile Sandilands a mai dezvăluit și motivul despărțirii. Ei bine, după ce a aflat din presă că partenera sa de viață urma să joace într-un reality show foarte controversat despre influenceri, actorul a izgonit-o pe Vanessa de pe platoul unde el avea filmări, spunând că nu vrea să o mai vadă niciodată. Ulterior, Zac Efron a trimis-o acasă. Totodată, îndrăgitul actor a fost deranjat de zvonurile când a citit știrile cum că el ar fi ajutat-o pe Vanessa să apară în lumina reflectoarelor. Vanessa Valladares se consideră deja o vedetă, fiind iubita celebrului actor, aceasta a intrat deja în discuții cu cei de la Netflix. Cu toate astea, Zac Efron își dorește pe cineva care să nu aibă legătură cu viața mondenă.

Vanessa Valladares și Zac Efrod

Cum s-au cunoscut Vanessa Valladares și Zac Efron

Vanessa Valladares și Zac Efron s-au întâlnit în vara anului trecut, iar din acel moment și-au petrecut timpul doar împreună, în casa din Australia. La vremea respectivă, actorul a cunoscut-o pe Vanessa când aceasta lucra ca ospătăriță într-un restaurant din Byron Bay, Australia.

„Au început să iasă împreună în iulie și de atunci sunt împreună. Le place să se plimbe prin împrejurimi și sunt foarte aventuroși. Le place să schieze, să facă surf și să iasă cu prietenii lor. Petrec mult timp în aer liber, doar relaxându-se. Ea a renunțat la job, pentru a avea flexibilitatea de a călători alături de el. Sunt pe aceeași lungime de undă și le merge bine” a povestit un apropiat al vedetei.