Stiri mondene

Motivul pentru care Meghan Markle nu și-a trecut numele în certificatul de naștere al fiului ei

Meghan Markle nu și-a trecut numele în certificatul de naștere al fiului ei
Meghan Markle a decis ca numele ei să nu fie trecut în certificatul de naștere al fiului ei, Archie. Care este motivul?

Fiul lui Megahn Markle și al prințului Harry s-a născut pe 6 mai 2019, iar nașterea sa a fost înregistrată 11 zile mai târziu. La o lună după ce s-a născut Archie, Meghan Markle a decis să-și schimbe numele ei din certificatul de naștere al lui Archie și în locul lui să treacă „Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex”.

Schimbareea aceasta s-ar fi produs odată cu aparția primelor zvonuri despre ruptura dintre Harry și William, fratele său, dar și restul casei regale britanice.

Meghan Markle nu și-a trecut numele în certificatul de naștere al fiului ei

Gestul lui Meghan Markle este văzut ca fiind unul neobișnuit mai ales că este singura de la Casa Regală care a recurs la această decizie. Kate Middleton, soția Prințului William având trecut numele mic pe certificatele de naștere ale celor trei copii în ciuda statutului regal. Însă, pe de altă parte, gestul soției lui Harry a mai fost interpretat și ca un omagiu adus prințesei Diana, fosta soție a Prințului Charles, și mama prinților Harry și William, care a folosit mereu titulatura de „Alteța Sa Regală, Prințesa de Țara Galilor”. 

Prințul Harry a rupt legăturile cu Casa Regală din Marea Britanie 

Prințul Harry a rupt toate legăturile cu fratele său, William, și implicit cu întreaga Casă Regală Britanică. Prințul Harry s-a mutat alături de familia sa în America de Nord, dar este posbil ca acesta să vină în iunie în vizită în Marea Britanie la celebrarea celor 100 de ani ai Prințului Philip. Tot atunci va fi descoperită o statuie realizată în onoarea regretatei sale mame, Diana. Surse apropiate familiei Regale spun că este foarte posibil ca Meghan să nu-l însoțească în vizita sa din iunie în Marea Britanie, potrivit Mirror