Stiri mondene

Motivul pentru care Elena Marin s-a umflat la faţă. Cătălin Moroşanu a elucidat misterul

Motivul pentru care Elena Marin s-a umflat la faţă
Elena Marin a început să se umfle la faţă ăn ultima vreme, iar unii fani au început să-şi facă probleme. Ce se întâmplă cu Faimoasa?!

Elena Marin este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România şi a legat o prietenie strânsă cu boxerul Cătălin Moroşanu. Faimosul proaspăt eliminat din competiţie a spus că a legat o prietenie cu Elena Marin încă din prima zi a competiţiei Survivor România, astfel că a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confrunta dansatoarea.

Se pare că din cauza unor schimbări hormonale, Elena Marin nu mai slăbeşte, ba din contră, începe să se umfle din ce în ce mai tare, iar asta se vede mai ales la faţă.

Motivul pentru care Elena Marin s-a umflat la faţă

„Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă. Mereu a fost o femeie cu bun simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu. Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane. Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul.
O văd în finală, de căștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și că igienă. M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic”, a declarat Cătălin Moroșanu, la Teo show.

Cum își caracterizează Cătălin Moroșanu foștii colegi de la Survivor România?!

Invitat în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, Cătălin Moroșanu a fost provocat să-și caracterizeze foștii colegi de la Survivor România. Iată ce a declarat despre fiecare în parte: 

Motivul pentru care Elena Marin s-a umflat la faţă.

„Alexandra Stan- inteligentă 

Cosmin Stanciu- disciplinat și sportiv 

Culiță Sterp- diplomat 

Jador- n-ai cum să nu-l iubești. M-am înțeles cu el cel mai bine. Un băiat bun. E un om foarte bun la suflet și e un showman. El ca și cântăreț să facă performanța aia... abia aștept să-l revăd

Majda- un caracter foarte fain

Roxana Nemeș- foarte faină, perseverentă, o surpriză frumoasă, luptătoare 

Simona Hapciuc- asumată

Zanni- duplicitar 

Ana Porgras- surpriză plăcută, nu avea fițe. Campioană mondială disciplinată și modestă. Era tanc pe traseu. 

Sebastian Chitoșcă- frustrare. Un om bun pe traseu și pe finalizare, numai că trăiește pe anumite frustrări. Poate că nu a realizat mai multe pe plan sportiv și frustrările și le exprimă în camp. Este inteligent și îl strică frustrarea 

Andreea Antonescu- caracter frumos, o femeie care a scris istorie în muzică românească, implinită din punct de vedere și personal, profesional, financiar 

Elena Marin- o femeie educată, vreau să-i felicit părinții de cum au educat-o. Vorbea frumos, încerca să nu deranjeze”,  a mai spus Cătălin Moroșanu.