Stiri mondene

Moroșanu, noi declarații despre Survivor România: „În zilele libere o iei razna”

Moroșanu, noi declarații despre Survivor România: „În zilele libere o iei razna”
Moroșanu, noi declarații despre Survivor România: „În zilele libere o iei razna” [Sursa foto: Facebook]
Cătălin Moroșanu a vorbit pe larg cu Teo și Bursucu despre sentimentele trăite la Survivor România. Faimosul se bucură să fie acasă alături de familia sa.

Cătălin Moronșanu a ieșit de curând din competiția Survivor România după ce a suferit o accidentare la genunchi. Sportivul nu ar mai fi putut continua competiția sub nicio formă, așa că a fost nevoit să se întoarcă acasă la familie și la prieteni. Moroșanu a avut numai lucruri bune de învățat în cadrul concursului, sportivul arătând extrem de bine, mult mai tânăr. Întrebat cum s-a descurcat, Cătălin Moroșanu spune că cel mai greu a fost să conviețuiască alături de alte persoane în camp. 

„Sunt obișnuit să sufăr de foame. Era vorba de oameni, oameni cu care împărtășeam toate sentimentele. La un momen dat când s-au dat toate măștile, nu-ți mai venea să-l mai susții. Eram eu fals cu mine și nu e stilul meu. Sentimentele noastre sunt la puterea a zecea. Am căzut, îmi venea să plec acasă, am spus că vreau să plec acasă, dar până la urmă nu hotărâm noi”, a declarat Moroșanu. 

Cătălin Moroșanu a slăbit enorm la Survivor România! Nu a vrut să mănânce dulciurile pe care le câștiga la recompense 

Toată lumea a observat că Moroșanu a slăbit enorm în cadrul competiției și asta nu doar din cauza faptului că a avut mâncare puțină, ci și pentru că refuza să mănânce dulciuri. Însă pe lângă mâncare, Moroșanu a fost mult mai afectat de partea de conviețuire în mijlocul junglei din Dominicană. 

„Mă bucur din toată inima că sunt acasă. Dumnezeu mi-a dat un semn. A fost foarte greu și mai greu a fost să locuiești în camp decât să mergi pe traseu. În zilele libere o iei razna. Dacă ar fi să fac o sumă a experiențelor, experiența asta a fost cea mai dificilă. Am mai fost la un show care a ținut 21 de zile, dar aici au fost 3 luni de zile. Eu sunt mulțumit... de la 115 de kile și stângaci, am reușit să slăbesc. M-am dus să slăbesc să fiu bun pe traseu. Nu te ținea suflul. Când ajungeai acolo trebuia să mai faci și finalul. Cred că am vreo 97 acum și am mai pus vreo 5 kilograme. Mă simt bine așa cum sunt”, a declarat Cătălin Moroșanu la Teo Show.