Stiri mondene

Motivul pentru care Dan Bittman i-a dat un inel lui Denise Rifai

Motivul pentru care Dan Bittman i-a dat un inel lui Denise Rifai
Dan Bittman a fost aseară invitatul lui Denise Rifai în emisiunea de la Kanal D, ia la una dintre întrebări a avut parte de o mare supriză.

Pornind de la piesa „Ți-am dat un inel”, despre care artistul spune că are în spate o poveste tristă, Denise Rifai l-a întrebat pe Dan Bittman câte inele a oferit.

În loc de răspuns, Dan Bittman a scos o cutie de bijuterii cu un inel în ea și a preferat să negocieze cu Denise. Reacția prezentatoarei a fost un savuroasaă, chiar dacă Dan Bittman a explicat de ce a venit cu inelul la ea.

„În emisiunea dumneavoastră au fost milionari, miliardari, dar nu a venit unul măcar o dată cu o floare la Denise Rifai. Este dreptul meu de a negocia și de a nu spune, din bun simț, câte inele am dat și cui. Mai ales cel despre care am făcut piesa (n.red. ”Ți-am dat un inel”). Nu pot să-i spun numele, deși lucrurile sunt cunoscute, dar nu pot pentru că e căsătorită. Dar, am dat multe inele.

Mi s-a și spus că am banalizat gestul acesta. Se spune că aș fi omul care dă inele în România, dar am venit să negociez cu dumneavoastră”
, a spus Dan Bittman în timp ce din buzunar a scos o cutiuță de bijuterii.

Povestea tristă a melodiei „Ți-am dat un inel”

Dan Bittman a povestit că melodia „Ți-am dat un inel”, are în spate o poveste tristă.

Artistul spune că i-a că i-a dat un inel unei femei cu care a vrut să se căsătoreasă, dar aceasta l-a pierdut. 

„Dacă îl cânți într-o altă tonalitate și în alt tempo, devine dintr-odată o piesă foarte tristă, care spune o poveste la fel de tristă. Ea, ulterior, a devenit o piesă foarte veselă și pe care toți vor să o audă la nunți, la evenimente de genul acesta(…) Este o întreagă poveste de dragoste consumată la începutul anilor 90. A fost unul dintre puținele momente din viața mea în care am vrut să fac pasul acesta și nu a fost să fie așa. Ne-am despărțit”, a spus Dan Bittman.