Stiri mondene

Dan Bittman, în lacrimi la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Dan Bittman
Dan Bittman [Sursa foto: Facebook]
Dan Bittman va răspunde celor mai inconfortabile întrebări ale prezentatoarei Denise Rifai. Va fi un amalgam de emoții în această seară în emisiune.

Cântăreț, compozitor, actor și realizator TV, Dan Bittman este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră îndelungată în showbiz-ul autohton, de numele sau fiind leagate o serie de hit-uri, emisiuni și premii muzicale impresionante. 

„Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu? „V-ați iubit cu femei măritate? Sunteți un artist scump? Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viața dumneavoastră? Ce fel de tată este Dan Bittman?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa lui Dan Bittman. 

Dan Bittman
Dan Bittman[Sursa foto: Facebook]

Însă întrebarea care a stârnit curiozitatea tuturor este „Câte inele a oferit Dan Bittman?”. Curiozitatea nu a fost stârnită din pricina răspunsului, pe care da, îl așteptăm, ci mai degrabă pentru că Dan Bittman a scos un inel și i l-a pus pe masă, în față, prezentatoarei Denise Rifai. Cu toții stăm cu sufletul la gură și așteptăm să vedem ce se va întâmpla.

Va spune Denise Rifai „da”, la televizor?

Dan Bittman, în lacrimi la televizor. Întrebarea care i-a provocat sensibilitate 

În această seară vom avea ocazia să descoperim o altă latură a omului Dan Bittman. Artistul nu va ezita să-și arate emoțiile în fața camerelor de filamt în momentul în care este întrebat: „Care este cea mai mare durere a omului Dan Bitmman?”

Ce a răspuns Dan Bittman cu lacrimi în ochi, vom afla în această seară, de la 23:00, la Kanal D.