Stiri mondene

Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, au anulat petrecerea de logodnă: „A fost anulată cu două zile înainte”

Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă
Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă [Sursa foto: Instagram]
Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, au anulat petrecerea de logodnă. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi?!

Anda Adam trăiește în această perioadă o frumoasă poveste de dragoste! După doar câteva luni de relație, fosta concurentă de la Bravo, ai stil!Celebrities” a fost cerută în căsătorie de către iubitul său, Yosif Eudor Mohaci, într-o locație superbă, plină de romantism.Frumoasa artistă a fost dusă de afacerist într-o vacanță romantică în Cappadocia, unde i-a spus „Da!” din toată inima. Pentru că au făcut acest pas important în viața lor, Anda Adam și Yosif  își doreau să facă și o petrecere de logodnă unde să cheme pe toți apropiații.

Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă
Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă[Sursa foto: Instagram]

Din nefericire, cei doi au fost nevoiți să anuleze evenimentul cu doar două zile înainte. Invitată recent în platoul emisiunii „Teo show”, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit motivul pentru care au fost nevoiți să anuleze petrecerea. Conform spuselor sale, cântăreața și iubitul ei au decis să anuleze evenimentul din cauza restricțiilor.

Citeste si: Victor Slav, dezvăluiri despre Anda Adam, după ce au făcut parte din același proiect! Cum s-au înțeles cei doi la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Fiecare a mers pe drumul său”

A fost anulată cu două zile înainte din cauza restricțiilor. Aveam vreo 70 de invitați, foarte mulți care veneau din Franța. Ne încadram ca și petrecere până în ora 21:00, dar numărul de persoane și faptul că ascultam muzică nu era permis.(...) Voiam să vină prieteni de-ai mei care îmi sunt și colegi: Theo Rose, Boier Bibescu... Ne-am gândit că, având în vedere că sunt restricțiile astea și nu ne putem desfășura pentru o petrecere mai intimă până când facem nunta, să mai așteptăm”, a spus Anda Adam.

Anda Adam, primele declarații despre cererea în căsătorie: „ Am avut parte de o experiență inedită”

Anda Adam a oferit primele declarații referitoare la cererea în căsătorie! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că alături de partenerul său de viață se simte completă și îl vede pe Yosif Eudor Mohaci drept jumătatea ei perfectă. În ceea ce privește cererea de căstătorie, îndrăgita artistă a recunoscut că a avut parte de o experiență inedită.

Citeste si: Anda Adam, agresată de o altă turistă într-un hotel din Poiana Brașov. Oamenii legii au intervenit după ce artista a fost lovită și zgâriată pe față

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.

Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă
Motivul pentru care Anda Adam și iubitul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au anulat petrecerea de logodnă[Sursa foto: Instagram]

A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viață mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședința foto, este foarte instragamabil locul”,  a spus Anda Adam.

Citește continuarea aici!