Stiri

Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce a ieșit din competiția Survivor România: „A fost cea mai grea competiție din viața mea”

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu a făcut primele declarații după eliminarea de la Survivor România.

După o accidentare foarte gravă la picior, Cătălin Moroșanu a părăsit competiția Survivor România 2021. Faimosul era unul dintre cei mai controversați și apreciați concurenți. În urma accidentării, Cătălin Moroșanu a suferit o ruptură de menisc, iar medicii nu i-au mai permis sportivului să continue competiția. În urmă cu câteva momente, faimosul a făcut primele declarații.

Sunt cel mai fericit că am scăpat de închisoare.

Nu sunt trist că am ieșit din competiție, îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am accident acum, știu că nu sună prea frumos și chiar mă bucur din toată inima că vin acasă să-mi văd familia și prietenii. Experiența asta a fost foarte lungă și abia așteptam să ajung acasă. Sincer nu mă așteptam să stau chiar așa de mult în competiție pentru că aveam 115 kg, eram și stângaci. Am rezistat foarte mult și a fost foarte greu.
Nu este vorba de proba fizică, ci despre psihic. Eu am experiență la multe competiții, dar asta pentru mine a fost cea mai grea experiență pe care am trăit-o în momentul de față”,
a spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu
Cătălin Moroșanu[Sursa foto: Captură TV]

În continuare, Cătălin Moroșanu  a mărturisit că Zanni și Sebi au fost persoanele care l-au supărat în competiția Survivor România. În ciuda neînțelegerilor, faimosul a încercat să fie un mentor.

„Eu cred că orgoliul este foarte mare la fiecare. Eu chiar am încercat să stau între ei, pentru că noi avem nevoie să câștigăm. Nu poți să câștigi un joc dacă ai energie negativă în grup”