Stiri mondene

Monica Odagiu, protagonista unui pictorial provocator. Fanii actriței au fost impresionați și nu au ezitat să o complimenteze: "Ești vis, Moni."

Monica Odagiu, protagonista unui pictorial provocator
Monica Odagiu [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Monica Odagiu a făcut furori cu ultimele fotografii postate în mediul online, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Cum s-a lăsat fotografiată?

Monica Odagiu este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, bucurându-se din plin de celebritate și atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Blondina arată spectaculos și pozează sexy ori de câte ori are ocazia. Recent, vedeta a făcut furori în rândul fanilor cu o fotografie în care apare într-o rochie sexy și elegantă, ce îi dezvăluie formele corpului. Imaginea postată a fost însoțită de o descriere pe măsură: "O Bond Girl veritabilă.

În seara asta avem party cu tematica- Oscar/Bond".

Monica Odagiu, apariție de senzație pe Internet. A făcut deliciul internauţilor

Îndrăgita artistă și-a etalat picioarele superbe, iar rezultatul a fost unul amețitor. Este evident că Monica Odagiu se simte excelent în pielea sa și are toate motivele să o facă, are o siluetă de admirat. Cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat, poza strângând zeci de mii de like-uri și comentarii: "Ești vis, Moni.",

/ "Superbă"',/ "Ce mai frumoasă"
.

Citește și: Surorile Odagiu, despre pierderea celui care le-a sprijinit cel mai mult în carieră: „Toată responsabilitatea creșterii mele s-a transferat la Ana”

Ce decizie a luat Monica Odagiu la scurt timp după accidentul mortal din Capitală

Monica Odagiu încearcă să depășească momentele dificile prin care trece, astfel că a decis să se întoarcă în lumina reflectoarelor, alături de oamenii care i-au fost alături în această perioadă.

După săptămâni de terapie și susținere neîncetată, celebra actriță anunță că își va relua toate spectacolele și concertele. 

Monica Odagiu, protagonista unui pictorial provocator
Monica Odagiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Monica Odagiu, momente grele după ce a accidentat mortal un tânăr. Cine o ajută să treacă peste trauma suferită

„  Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea. Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.   Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!  ”, a scris Monica Odagiu.

Citește continuarea aici!