Stiri

Monica Anisie a anulat dezbaterea cu Selly! Nu este prima dată când se întâmplă asta

Monica Anisie a anulat dezbaterea cu Selly! Nu este prima dată când se întâmplă asta
Monica Anisie și Selly ar fi trebuit să discute mâine despre o posibilă reformă educațională, însă ministrul a anulat dezbaterea.

Zilele trecute Monica Anisie acceptase provocarea lui Selly de a sta față în față și de a discuta despre principalele greșeli care se fac în sistemul educațional românesc. Vloggerul Selly își pregătise câteva puncte importante pe care voia să le discute și chiar a făcut un clip de promovare.

Toată lumea aștepta această dezbatere care ar fi trebuit să se ducă în studioul unei televiziuni. Însă cu nici o zi înainte, ministrul educației a anulat întâlnirea pe motivul exploziei cazurilor de coronavirus.

Selly s-a arătat foarte indignat de această veste și mai ales că nu este prima dată când pățește așa.

„Ce pot să vă mai zic eu fraților, când ditamai ministrul fuge de o dezbatere cu un elev. Când ditami ministrul a confirmat o dezbatre cu mine - e a doua oară când îmi dă țeapă, apropo. Ce spune asta despre oamenii care ne conduc că sunt atât de lași încât confirmă ceva apoi se sperie și fug. Eu așteptam o dezbatere constructivă și doamna Anisie anunță că ea nu mai poate veni din cauza numărului în creștere de covid. E o scuză penibilă pentru că îi e frică de o întâlnire cu mine”, a spus Selly pe InstaStory. 

Selly, dezamăgit profund de Monica Anisie

„Eu chiar mi-am spus speranța că dezbaterea de mâine e un prim pas spre schimbare. Un prim pas spre normalitate. M-am gândit că dacă doamna ministru a realizat că trebuie să asculte și vocea elevilor, m-am gândit că este dispusă să și facă niște schimbări. Si doamna ministru anulează dezbtrea motivând o prostie pentru că îi e frică de un puști de 19 ani. Nu vă e rușine așa de mine? Să lăsați totul în aer cu o zi înainte, e penibil”, a mai declarat membrul trupei 5Gang.

Nu e nicio problemă, mâine la ora 15 vom fi la dezbatere cu scaunul gol și o să vorbesc eu despre cum cred eu că se poate schimba educația din România. Eu nu am venit să o cert, eu am venit cu niște idei foarte constructive, veți vedea mâine.