Stiri

Momentul viral în care o polițistă dă indicații la spălătorie prin megafoane: „Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!”

Momentul viral în care o polițistă dă indicații la spălătorie prin megafoane: „Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!”
O polițistă din Suceava a trezit un cartier întreg cu indicațiile din megafoane pentru colegul care spăla mașina de serviciu.

Doi polițiști au devenit virali pe rețelele de socializare după ce s-au dus la spălătorie la ora 1 noaptea cu megafoanele deschise și întreg cartierul a auzit indicațiile zgomotoase date prin stație, despre cum să spele mașina de serviciu. În imaginile suprinse de camerele de luat vedere se poate observa cum unul dintre polițiști stropește autoturismul cu jetul de apă. Între timp, colega de patrulă nu s-a putut abține și a început să-i dea indicații prin stație. 

„Mai ai mult de dat acolo? Parbriz! Mochetele, mochetele! Ai scăpat-o jos!”, spune polițista. 

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Reacția Inspectoratului de Poliție 

Trezit din somn de zgomote, un locuitor din zonă a suprins întreg momentul care mai apoi a devenit viral.

Inspectoratul de Poliție Suceava spune că totul a fost o greșeală, polițista deschizând stația din greșeală în momentul în care a șters bordul mașinii. În plus, reprezentanții inspectoratului au mai spus că polițiștii nu au folosit în vreun fel cuvinte triviale:

„În noaptea de 09/10.02.2021, în jurul orei 01.00 echipajul aflat în serviciu a procedat la toaletarea și spălarea autospecialei având în vedere faptul că materialele antiderapante dispersate pe carosabil și zăpada topită au dus la imposibilitatea folosirii autospecialei în condiții optime. Polițiștii au plătit activitatea la automatul bancar respectiv, un agent spălând autospeciala la exterior, iar colega agent toaletând interiorul.

Din discuțiile purtate cu colega agent a rezultat faptul că din eroare a acționat pentru cca. 2-3 minute stația audio a autospecialei în momentul în care a încercat să șteargă cu o lavetă aparatura de bord, discuția cu colegul aflat la exterior fiind astfel captată de sistemul acustic. În cele aproximativ două minute cât sistemul acustic a fost deschis agenții nu au folosit expresii sau cuvinte triviale sau care sa aducă atingerii onoarei și probității de polițist”, a transmis IPJ Suceava, potrivit Virgin Radi o.