Stiri mondene

Dorian Popa, decizie radicală după ce a a primit o factură uriașă la curent. Artistul a devenit independent din punct de vedere energetic

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic
Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic [Sursa foto: Captură YouTube]
Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic. Ce măsuri a luat celebrul vlogger împotriva tarifelor prea mari la energie?

În ultimul an, tot mai mulți români s-au trezit cu sume uriașe la facturile de energie electrică. Printre ei se numără și Dorian Popa. Artistul a fost nevoit să achite o sumă de peste 8.500 de lei. Cântărețul a luat măsuri împotriva tarifelor prea mari la energie, astfel că acum nu mai este obligat să plătească facturi la curent. Pentru că este o  persoană extrem de inventivă, Dorian Popa a reușit o performanță la care mulți români visează.

În cel mai recent vlog al său, artistul și-a anunțat fanii că a devenit independent din punct de vedere energetic.

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic
Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Dorian Popa a dezvăluit de ce a refuzat să joace în seriale: „Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”

”Eu sunt cu inima, nu că plină, ci dau pe afară de fericire când mă gândesc că absolut toată proprietatea mea este, acum, independentă din punct de vedere energetic. Ce credeți, nu mai plătesc factura la curent, am dat și ditamai factura pe panouri, să nu mă înțelegeți greșit și nici nu vreau să induc treaba în eroare și să se gândească lumea că de ce n-am și eu panouri să nu mai plătesc factura. Până când te amortizezi, e altă poveste. Dar, ideea e că indiferent ce se va întâmpla cu prețul kw-ului, eu sunt acoperit. Am dat o dată banii și nu îi mai dau pe viitor în mod eșalonat, mă încântă fabulos de tare”, a declarat Dorian Popa în vlogul său.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa a investit  fabuloasa suma de 20.000 euro în panouri fotovoltaice 

După ce a primit factura uriașă la curent, Dorian Popa  a decis că este cazul să schimbe macazul. Celebru vlogger a decis sa își cumpere panouri fotovoltaice pentru a reuși să facă economie la energie electrică. Potrivit declarațiilor sale, investiția l-a costat nu mai puțin de 20.000 de euro.

Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic
Dorian Popa a devenit independent din punct de vedere energetic[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar pentru a locui în cartierul construit de Dorian Popa? „Încă nu am vândut nimic”

„De mult îmi doream să fac această trecere, cred că factura aia de 90 de milioane a fost doar semnul de care am avut nevoie de la Dumnezeu ca să bag un pic de viteză. Factura aia m-a motivat, aș putea spune. Am înțeles cât de simplu este procedeul și cât de bine este să îl faci acum, când încă lucrurile sunt la un preț decent, pentru că după această iarnă se va schimba un pic situația. Am zis, gata, nu mai stau pe gânduri, hai să luăm măsuri. N-aș vrea să o duc în zona de prețuri, dar, ca idee, o lucrare de genul acesta depășește suma de 20.000 de euro, nu cu mult, dar pe acolo. E extrem de rapid, mai mult ne-a luat planning-ul și alergătura după niște lucruri pentru necesarul lucrării”, a povestit Dorian Popa.