Stiri mondene

Momentul adevărului! Cine e mai supărăcios dintre Alex Velea și Antonia?!

Cine e mai supărăcios dintre Alex Velea și Antonia?!
Antonia și Alex Velea au fost luați la întrebări în cadrul unui interviu și au fost nevoiți să dea cele mai picante detalii despre relația lor.

Antonia și Alex Velea sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din industria muzicală autohtonă și cel mai hot, sinceri să fim. Cei doi se completează perfect și nu e de mirare că au împreună doi băieți extrem de fumoși care cu siguranță le va călca pe urme.

Antonia și Alex Velea au fost supuși unui test fulger în cadrul unui interviu și au răspuns celor mai picante întrebări legate de relația lor: „Cine spală vasele?”, „Cine a spus primul <Te iubesc>”, sunt doar câteva dintre întrebările la care au fost nevoiți cei doi să răspundă.

Cine e mai supărăcios dintre Alex Velea și Antonia?!

De altfel, una dintre întrebările la care cei doi au fost nevoiți să răspundă a fost „Cine este cel mai supărăcios?”, moment în care, inițial, atât Antonia cât și Alex Velea au spus ei sunt mai supărăcioși.

„Eu sunt mai supărăcioasă de fel. El are o răbdare imensă, am mai învățat de la el”, a dezvăluit Antonia. 

Cine spală vasele în familia lui Alex Velea: „Noi avem lac în fața casei și...”

La întrebarea „Cine spală vasele?”, spre deosebire de alte cupluri, cei doi artiști nu au simțit nevoia să se înțepe cu această ocazie pentru că lucrurile sunt simple la ei acasă din câte au declarat amândoi. 

„Amândoi spălăm vasele. Avem și mașină de spălat vasele, dar până acum o lună nu prea am folosit-o”, a spus Antonia.

„Noi avem lac în fața casei, spălăm vasele direct în lac”, a glumit Alex Velea.

Cei doi s-au potrivit la răspunsuri, chiar și la întrebarea „Care ar fi soundtrack-ul relației voastre”:

„Aș spune Titanic, dar nu e bine”, a spus Antonia.

„Și eu tot la Titanic mă gândeam. Dar nu e bine. De fapt voiam să spun „Love Story”, dar moare fata la final, deci tot nu e bine. Mai bine „Titanic” și mor eu primul”, a glumit Alex.