Stiri

Model cerere de mărire salariu: Cum trebuie completată?

Model cerere de mărire salariu
Model cerere de mărire salariu
Crezi ca este momentul sa ai parte de o marire de salariu? Pentru a face acest lucru, trebuie să soliciti o majorare de la angajatorul tau. Iată câteva sfaturi precum și exemple de scrisori care solicită o creștere a salariului.

Vă prezentăm un model de cerere de mărire de salariu! 

Când este bine să solicitaţi o mărire de salariu? Model cerere

Majoritatea angajatorilor preferă ca angajații să păstreze tăcerea cu privire la compensația lor. Prin urmare, va trebui să alegeți momentul potrivit pentru a negocia pentru a obține un răspuns satisfăcător. Știți, totuși, că sunteți într-o poziție bună pentru a declanșa o cerere de majorare în cazul în care v-ați atins sau chiar ați depășit obiectivele și locul de muncă este mai mult decât satisfăcător.

Acesta este exact momentul în care puteți avea avantajul și ar trebui să plasați cererea dvs.

Cererea de majorare se face și în anumite cazuri, după obținerea unei promoții, când salariul nu a fost majorat. De asemenea, este posibil ca compensarea dvs. să fie mai mică decât cea care se aplică în general pentru o poziție similară cu cea pe care o dețineți în prezent. Pe de altă parte, evitați trimiterea unei solicitări într-o perioadă în care compania întâmpină dificultăți economice.

Citeste si: Gestul disperat făcut de Mihai Trăistariu pe rețelele sociale! Artistul își caută o nouă iubită: „De un an sunt singur! Caut fericirea”

Model cerere de mărire salariu
Model cerere de mărire salariu

CUM SĂ SOLICITAȚI O CREȘTERE A SALARIULUI?

Citeste si: Alec Baldwin, decizie radicală! Actorul şi-a închis unul dintre conturile de Twitter

Știți motivele pentru care ați cerut o mărire, așa că tot ce trebuie să faceți este să luați măsuri. Rețineți că veți avea un răspuns favorabil numai dacă sunt îndeplinite următoarele condiții: buna performanță, atingerea obiectivelor, starea financiară favorabilă a companiei, existența unor acorduri contractuale.

Cu toate acestea, contrar credinței populare, cererea pentru o creștere a salariului necesită un minim de pregătire. Este important să adunați un set întreg de argumente bune pentru a convinge angajatorul. Reamintim și specifică toate rezultatele și prezintă-le.

Angajatorul dvs. vă poate oferi, de asemenea, mai multe sarcini care depășesc cu mult limitele poziției dumneavoastră. Știți că acesta este un semn de încredere și profitați de ocazie pentru a vorbi cu angajatorul dvs. despre asta. Luați în considerare arătarea cât de important este rolul dvs. în afacere.

CERERE SIMPLĂ PENTRU CREȘTEREA SALARIULUI, EXEMPLU

Model cerere de mărire salariu
Model cerere de mărire salariu

Domnule director,

Angajat în compania dvs., de la [data], ocup în prezent funcția de [poziția actuală]. Îmi asum funcțiile încredințate mie cu eficiență și rigoare.

Susținut de conștiința mea profesională, sunt întotdeauna voluntar atunci când sunt necesare ore suplimentare pentru a menține afacerea fără probleme.

De mulți ani, am fost chemat să susțin noi angajați în primii pași cu noi. Sunt cunoscut că am o răbdare infailibilă și sunt întotdeauna disponibil atunci când este nevoie.

Cu o experiență de [durata experienței generale] ani și o vechime de [durata lucrată în afaceri] ani de zile cu compania, mi-ar plăcea ca serviciul meu loial să fie recunoscut printr-o creștere a salariului.

Vă stau la dispoziție pentru un posibil interviu, sperând în același timp să vă fi convins. Vă rog să fiți de acord [dragă], expresia celei mai înalte considerații a mea.

 

                                                                                                                                                          Semnătură