Stiri

Uzina de Dume | Porți șosete când dormi?! Mișu și Stefan au explicat ce înseamnă asta

Mișu și Stefan
Mișu și Stefan [Sursa foto: Arhiva ]
Dacă te numeri printre persoanele care poartă șosete mai tot timpul, inclusiv noaptea, vei afla de la Mișu și Ștefan ce spune asta despre tine.

Una dintre temele de discuție pe care Mișu și Ștefan le-au abordat la Uzina de Dume, luni, 9 noiembrie, a fost despre „șosete”. Simpaticii prezentatori au făcut glume pe semea celor care poarte șosete chiar și atunci când dorm. 

Ștefan: „Dacă porți șosete când dormi și ești învelit, cel mai probabil suferi din cauza sensibilității la frig. În acest caz poate fi vorba de câteva caracteristici fizice cum ar fi grosimea pielii și rata metabolică a organismului.

Adică ai pielea subțire, finuță”

Mișu: Eu ți-am zis că mi-e frig. De aia dorm cu ciorapii. Pe bune. Mă trezesc noaptea, caut, odată am luat, de exemplu, o flanelă în loc de șosete. 

Ștefan: Zice că dacă oamenii care au probleme cu digestia și circulația sanguină se încălzesc mai lent. Ai probleme dacă mănânci o slănină noaptea pe la unu? Un grătar, nu ai probleme ? 

Mișu: Nu, dacă mănânc slănină o sting cu alți 40 de crevurști.

Ștefan: Persoanele care dorm cu șosetele în picioare caută de obicei să fie protejate. Dacă te încadrezi în această categorie sunt șanse să-ți placă locurile confortabile, care să-ți ofere un sentiment de căldură sufletească”, a spus Ștefan.