Stiri mondene

Mira, fotografie de infarct în vacanţa din Zanzibar. Fanii au reacţionat imediat: „Iubitul meu ar fi gelos”

 Mira
Mira și-a surprins fanii din mediul online cu fotografii de-a dreptul impresionant de sexy din vacanța din Zanzibar.

Mira și-a luat o binemeritată vacanță alături de prietenii șoi iubitul ei. Și pentru că la mare căutare acum sunt vacanțele în Zanzibar sau Maldive, au ales și ei tot una dintre aceste locații și au mizat pe prima.

Mira și-a arătat formele senzuale în vacanța din Zanzibar

Artista se bucură din plin de timpul petrecut la mare, la soare, pe nisipurile fine alături de prieteni și de iubit și nu a putut să nu împărtășească această bucurie și cu fanii din mediul online. Îmbrăcată în cele mai frumoase și sexy costume de baie, artista în vârstă de 25 de ani și-a etalat trupul sexy în fotografii, însă ultima fotografie le-a pus capac fanilor.

Mira

Citeste si: Un cuplu a primit un cadou de nuntă mai puțin obișnuit! Ce era în interior le-a făcut mariajul mai puternic

Mira s-a lăsat fotografiată de iubitul ei în apa limpede a mării, iar în loc de sutien, sânii îi sunt acoperiți doar de apă, creând un efect wow. 

Mira

„Iubitul meu ar fi gelos să postez o poză așa, nu mai zic că e imposibil să mi-o facă el😂🔥în loc de sutien, sânii îi sunt acoperiți de apă, efectul fiind unul wow. Fotografia a strâns aproape 60.000 de aprecieri, iar fanii au reacționat imediat”, „Criminală poza între două elemente naturale, Water & Air!”, „Doamne Mira ❤️ faci poze frumoase ca tine, senzație 🙏💗💞🥰🤷‍♂️🙏”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

„Mihai Beandeac e la al doilea tub de săpun!”, a spus un internaut, făcând referire la afinitatea actorului pentru Mira.