Stiri mondene

Mira, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu artista: „O să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”

Mira, de urgență la spital
Mira, de urgență la spital [Sursa foto: Instagram]
Mira a ajuns de urgență la spital. Cum se simte artista?!

Mira a ajuns de urgență la spital. Fanii artistei au fost îngrijorați atunci când și-au văzut idolul pe patul de spital.

Citeste si: Mira, declarații sincere despre relația cu mama sa: „Ajunsesem să nu mai suport să vorbesc cu ea la telefon”

Mira, primele declarații după ce a ajuns pe patul de spital

În urmă cu câteva ore, îndrăgita artistă a postat pe contul ei de Instagram o poză la InstaStory cu ea pe patul de spital.

Alături de poză, cântăreața a scris și un mesaj cu privire la starea sa de sănătate. Potrivit spuselor ei, a fost vorba despre o intervenție pe care a repetat-o în urmă cu doi ani. Deși nu a oferit prea multe informații despre ceea ce i s-a întâmplat, Mira a menționat că nu este nimic grav. Până se reface complet, vedeta o să lipsească o perioadă de pe rețelele sociale.

Mira, de urgență la spital!
Mira, de urgență la spital![Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?!

„Astăzi am avut parte de o intervenție pe care am mai făcut-o și acum doi ani. Nu o să prea vreau să vorbesc despre asta fiindcă nu e nimic grav, doar că o să fiu puțin off de pe rețele până îmi revin complet”, este mesajul scris de Mira la InstaStory.

Mira, de urgență la spital
Mira, de urgență la spital[Sursa foto: Instagram]

Cum se înțelege Mira cu iubitul ei, Levi Elekes

Mira este mai fericită ca niciodată de când are o relație cu Levi Elekes. În cadrul unui interviu, artista a vorbit despre relația pe care o are cu tânărul care i-a furat inima cu adevărat. Artista nu se aștepta să se îndrăgostească atât de repede și ca lucrurile să meargă ca pe roate între ea și iubitul ei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MIRA #divina (@mira)

Citeste si: Mira, declarații sincere despre relația cu mama sa: „Ajunsesem să nu mai suport să vorbesc cu ea la telefon”

„Eu nu cred că există o rețetă perfectă, ci pur și simplu cred că sunt oameni potriviți sau nepotriviți.   El este omul meu potrivit, din toate punctele de vedere și atât.  Cam ce vedeți la noi, acolo, pe Instagram, chiar asta se întâmplă. Nu suntem genul de oameni care să fake-uim, adică eu cel puțin nu pot.  Oamenii mă știu și cu bune și cu rele, n-am niciun fel de filtru, în afară de filtrele alea, de îmi pun un filtru și îmi face fața drăguță. În rest, nu îmi pun filtre, am și zile bune, am și zile proaste, e ceva firesc!', a declarat Mira.