Stiri mondene

Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?!

Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?!
Mira, primele imagini cu noul iubit [Sursa foto: Instagram ]
Mira a postat pe conturile de socializare primele imagini cu noul iubit! Cine este și cu ce se ocupă?!

Mira a dezvăluit că iubește din nou! Artista a dat de înțeles în ultima vreme că nu este singură după despărțirea de Andrei Ivan, iar astăzi, și-a făcut curaj și a postat primele imagini cu cei doi.

Citeste si: Mira și Mario Fresh, primele declarații sincere despre fotografia cu sărutul: „Ne-am luat rolul în serios”

Mira, primele declarații despre relația ei. De cât timp este într-o relație?! 

Mira este mereu sinceră cu fanii ei și nu le poate ascunde cele mai importante aspecte din viața. Chiar asta a scris artista ți în mesajul postat pe Instagram în momentul în care a anunțat noua relație.

Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?!
Mira, primele imagini cu noul iubit[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doi ani, Mira anunța că relația dintre ea și toboșarul Andrei Ivan a ajuns la final. Însă iată că nu a trecut mult timp și Mira și-a deschis din nou inima. Artista a ales să-și țină relația deprte de ochii curioșilir, dar în timp sesiunilor de întrebări cu fanii din mediul online, niciodată nu a negat că nu ar exista un iubit în viața ei, însă nici n-a spus pe șleau asta până astăzi.

„Am atâtea de spus și totodata nimic fiindcă as vrea sa las pozele acestea sa vorbească. Nu ma pricep neaparat la descrieri siropoase, in intimitatea noastră cred ca sunt suficient de😂 Ma bucur sa share-uiesc cu voi și acest aspect fiindcă îmi era din ce in ce mai greuuu sa nu va împărtășesc cele mai minunate momente din viața mea alături de omul care scoate tot ce e mai frumos din mine levi.elekes”, a scris Mira pe Instagram alături de o serie de fotografii cu iubitul. 

Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?!
Mira, primele imagini cu noul iubit! Cu cine este într-o relație artista?![Sursa foto: Instagram]

Din imaginile pe care le-a postat artista se pare că relația lor este de cel puțin la sfârșitul anului trecut, cei doi mergând împreună în vacanța din Laponia. 

La rândul lui, și Levi Elekes, iubitul Mirei, a făcut o postare pe Instagram în care a vorbit despre relația lor. Creatorul de conținut a scris despre cum s-au cunoscut cei doi. 

„Ne-am întâlnit prima oară în munți și eram fascinați că avem aceleași cărți preferate. Apoi aceleași obiceiuri preferate, apoi multe altele preferate… Nu am găsit nicio poză normală, nu avem, în viața de zi cu zi suntem exact ca în aceste poze. Orice se întâmplă, tot la fel ajungem să fim:? @miră u my ❤️ și sper să nu ajungă pe net toate tâmpeniile pe care le facem”, a fost mesajul lui pe Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MIRA #divina (@mira)