Stiri

Mindy din "Emily în Paris", în scaun cu rotile la Paris Fashion Week! Ashley Park a întors toate privirile în ciuda accidentului suferit

emily in paris
Mindy din Emily in Paris, in carje la Paris Fashion Week [Sursa foto: Instagram ]
Ashley Park, starul din Emily in Paris, a venit în cârje la Paris Fashion Week.

Ashley Park a devenit cunoscută publicului pentru rolul ei din serialul-fenomen „Emily in Paris”, în care interpretează rolul lui Mindy. Precum personajul pe care îl interpretează, Ashley Park este o fire ambițioasă, drept dovadă stă chiar și ultima ei apariție pe covorul roșu.

Citește și: Ashley Park a petrecut 8 luni in spital. Starul din Emily in Paris a fost diagnosticata cu leucemie

Celebra actriță nu a lăsat o accidentare la gleznă să o împiedice să ajungă la Săptămâna Modei Haute Couture din Paris. Vedeta Emily in Paris, în vârstă de 31 de ani, a sosit miercuri, 25 ianuarie, la prezentările de modă Valentino și Rahul Mishra, în cârje, dar și cu foarte mult stil, potrivit Us Magazine.

Pentru spectacolul Valentino, ea a purtat o rochie blazer supradimensionată, cu un costum Valentino transparent pe dedesubt.

Pentru spectacolul Rahul Mishra, Ashley Park a apărut cu o altă ținută care a furat toate privirile. Rochia ei strălucitoare includea un decolteu adânc, făcută cu detalii asemănătoare cu foițe de aur și avea chiar și trenă.

Ashley Park a distribuit mai multe fotografii pe pagina ei de Instagram. „Atât de fericită că susțin couture sustenabil de către un incredibil designer indian”, a scris ea în descrierea postării, în timp ce l-a etichetat pe designerul Rahul Mishra.

emily in paris
Ashley Park, starul din Emily in Paris, a venit în cârje la Paris Fashion Week[Sursa foto: Instagram ]

Ashley Park a fost diagnosticata cu leucemie în adolescență 

Actrița din „Emily in Paris” a vorbit pentru revista The Sunday Times' Style despre unul dintre cele mai dificile momente din viața ei, mai exact când a fost diagnosticată cu leucemie. Ashley Park avea doar 15 ani când a primit, însă nu și-a pierdut niciodată încredere că se va vindeca. Ashley Park a fost internată 8 luni în spital din cauza diagnosticului primit. 

„Am ratat un semestru de școală, dar nu am vrut să mă întorc și să o repet, am vrut să-mi continui viața și am fost în regulă să fiu un semestru mai prost decât toți ceilalți!”, a povestit actrița.