Stiri

Ashley Park a petrecut 8 luni in spital. Starul din Emily in Paris a fost diagnosticata cu leucemie

Emily in Paris
Ashley Park a fost diagnosticata cu leucemie la vârsta de 15 ani  [Sursa foto: Instagram ]
Ashley Park a fost diagnosticată cu leucemie la vârsta de 15 ani.

Ashley Park este una dintre cele mai cunoscute actrițe din serialul „Emily in Paris”. Starul a dezvăluit cum lupta împotriva cancerului în adolescență a făcut-o mai „rezistentă”. Actrița, în vârstă de 31 de ani, este încă în remisie, după ce a fost supusă chimioterapiei pentru leucemie la vârsta de doar 15 ani, potrivit Yahoo News.

Actrița a vorbit pentru revista The Sunday Times' Style despre momentele dificile prin care a trecut, însă care nu au pus-o la pământ și nu și-a pierdut încredere că se va vindeca.

„Odată ce cancerul a ieșit din corpul meu, am simțit că încă câștigă dacă îl las să mă definească”, a mărturisit actrița.

Citește și: Fanii, socati cand au aflat ca Lily Collins este fiica lui Phil Collins. Starul din Emily in Paris, dezvaluiri despre relatia tumultoasa cu tatal ei

Ea a mărturisit că a fost nevoită să lipsească un semestru întreg de la școala.

Ashley Park a fost internată 8 luni în spital din cauza diagnosticului primit. „Am ratat un semestru de școală, dar nu am vrut să mă întorc și să o repet, am vrut să-mi continui viața și am fost în regulă să fiu un semestru mai prost decât toți ceilalți!”, a mai povestit actrița.

emily in paris
Ashley joacă în serialul „Emily in Paris”[Sursa foto: Instagram ]

Ashley Park, care a crescut în Michigan, a suportat șase serii de chimioterapie și a petrecut aproape opt luni în spital.

Ea este convinsă că această perioadă a făcut-o mult mai puternică.

„Cred că faptul că nu vreau să fiu definită prin asta m-a făcut ceea ce sunt astăzi. Cu siguranță m-a făcut mai rezistentă, dar cred că am fost mereu așa. Cred că m-a făcut mai orientată spre soluții decât să stau departe de probleme”, a dezvăluit actrița din „Emily in Paris”.

emily in paris
Ashley Park [Sursa foto: Instagram ]

Ashley Park își trăiește visul

Actrița celebră din Emily in Paris  își trăiește în prezent visul pe acre l-a avut încă din copilărie. Vedeta a fost întotdeauna îndrăgostită de musicaluri, însă niciodată nu s-ar fi văzut urcând pe scenă.

„Mi-au plăcut musicalurile, dar nu am văzut niciodată oameni care să arate ca mine pe ecran, așa că nu m-am gândit niciodată la teatrul muzical ca o opțiune de carieră tangibilă”, a povestit Ashley Park.

Cu toate acestea, ea s-a mutat la New York după ce a absolvit universitatea și a obținut imediat roluri în „Mamma Mia!”, „Cinderella”, „The King and I” și „Mean Girls” pe Broadway.