Stiri mondene

Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence? Rochia aurie purtată de artistă în videoclipul piesei "Flowers” a dezvăluit misterul

Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence
Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence? [Sursa foto: Captură YouTube]
Rochia aurie purtată de Miley Cyrus în piesa dedicată fostului soț, Liam Hemsworth, a stârnit reacții în mediul online.

În urmă cu câteva zile, Miley Cyrus a lansat melodia  "Flowers”.  În videoclipul piesei, artista poartă o rochie aurie așa cum a purtat-o ​​Jennifer Lawrence la premiera filmului "Jocurile foamei". Pe rețeaua de socializare TikTok a început să circule un videoclip în care fanii speculează că celebrul câștigător al Oscarului  Jennifer Lawrence  este de vină pentru ruperea căsătoriei. 

Citește și: Filmarea în care mama lui Pique o ciupește de obraz pe Shakira a stârnit furia fanilor! Cântăreața ar fi îndurat abuzuri din partea fostei soacrei

@putterjax Tell us Miley! Queen of shade #mileycyrus #flowers #liamhemsworth #jenniferlawrence @Joshua Pingley ♬ Flowers- Miley Cyrus

Majoritatea speculațiilor despre noua melodie a lui Cyrus au de-a face cu fostul ei soț, Liam Hemsworth, cu care cântăreața a fost alături timp de aproape un deceniu.

Zvonurile din trecut au inclus casa în care Cyrus a filmat în timpul videoclipului, care ar fi aceeași casă pe care Liam Hemsworth a înșelat-o cu 14 femei în timpul relației lor.

Citește și: Miley Cyrus, ultimatum de la iubit după aluziile la fostul soț. Toboșarul crede că Miley are o obsesie pentru Liam Hemsworth

Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu Jennifer Lawrence
Liam Hemsworth și Miley Cyrus

Citește și: Miley Cyrus, momente de panică! Avionul în care se afla artista a fost lovit de fulger: „Am fost nevoiți să aterizăm de urgență”

Cu toate că Flowers a câștigat competiția în sondajul Billboard, piesa Shakirei conduce la vizualizări pe YouTube, având peste 133 de miloane, față de 38 de milioane cât are cea a cântăreței americane.

Jennifer Lawrence a recunoscut anterior că l-a sărutat pe Liam Hemsworth în afara ecranului

Zvonurile conform cărora Jennifer Lawrence și Liam Hemsworth s-au apropiat în timpul filmărilor pentru „Jocurile foamei” datează din 2015. În timpul unei apariții din decembrie 2015 la „Watch Happens Live!” cu Andy Cohen, Lawrence a jucat un joc revelator „Plead the Fifth”.

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence

Citește și: Miley Cyrus, aproape goală pe scenă în timpul unui concert de Anul Nou! Cum a ieșit artista din încurcătură?!

În timp ce juca jocul, Cohen a întrebat-o pe Lawrence dacă l-a sărutat vreodată pe Liam Hemsworth „ când camerele nu rulau”. „ Liam și cu mine am crescut împreună ”, a răspuns Lawrence zâmbind. „ Liam este foarte fierbinte. ” Actrița l-a întrebat apoi pe Cohen: „ Ce ai fi făcut? ” Cohen a răspuns: „ Aș spune da ”, făcându-o pe Lawrence să mărturisească „ da ”, l-a sărutat pe Hemsworth în afara ecranului. „ Adică îl aleg pe Gale în locul lui Peeta în orice zi ”, a glumit Cohen. „ Am făcut-o, la un moment dat ”, a răspuns Lawrence râzând. La momentul interviului, Cyrus și Hemsworth nu mai erau împreună, deși Lawrence nu a precizat când a avut loc de fapt sărutul.