Stiri mondene

Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022: „ Sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie pentru Eurovision”

Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022
Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022 [Sursa foto: Facebook]
Alexandra Ungureanu îi dă replica lui Mihai Trăistariu, după ce a zis că nu are ce căuta la masa juriului a Selecției Naționale Eurovision. Uite ce a declarat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Anul acesta, Alexandra Ungureanu a stat la masa juriului a Selecției Naționale Eurovision 2022 alături de Randi, Ozana Barabancea, Cristian Faur și Adrian Romcescu. Mihai Trăistariu și-a exprimat părerea despre jurați, spunând că unii dintre ei nu au ce ce căuta acolo. În cadrul unui interviu oferit pentru cancan.ro, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a vorbit pentru prima dată despre afirmațiile pe care Mihai Trăistariu le-a făcut la adresa juriului de anul acesta.

Artista a mărturisit că a observat că Mihai Trăistariu este prins în fenomenul Eurovision în fiecare an și speră să nu facă o obsesie pentru concurs.

Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022
Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

„Ne știm de foarte mulți ani, am concurat în festivaluri când eram mici. Într-adevăr, lua trofeul, într-adevăr este o voce extraordinară, într-adevăr este foarte prins de tot fenomenul Eurovision.  Nu sunt la curent cu alte activități pe care le desfășoară, sper din toată inima să nu fi făcut o obsesie doar pe fenomenul Eurovision, că văd că vin foarte multe comentarii din partea lui. 

Eu propun ca, de la anul, Mihai Trăistariu să fie angajat al Televiziunii Române și să facă și regulament și invitațiile către membrii juriului!” a spus Alexandra Ungureanu.

Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022
Alexandra Ungureanu , prima reacție după ce Mihai Trăistariu s-a arătat nemulțumit de juriul Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

Mihai Trăistariu și-a schimbat radical părerea despre concurenții Eurovision România 2022

Dacă în urmă cu câteva zile, cântărețul critica dur atât calitățile vocale ale concurenților, cât și juriul de specialitate, după finala de sâmbătă, Mihai Trăistariu și-a schimbat radical părerea.

Artistul care a obținut locul 4 în finala concursului de la Atena din 2006, cu piesa „Tornero” recunoaște că a rămas plăcut impresionat de prestația participanților.

Dacă la Semifinală mi se păreau niște copii necopți, acum chiar s-au ridicat la nivelul așteptărilor. Jamala a fost fabuloasă. Dramatism, emoție, voce.  Apoi concurenții …

1. Andrei Petruș – foarte sensibil, piesă bună, vocea totuși a fost prea încet față de negativ. Trebuia să se remarce și să repare asta încă de la repetiții.

2. Alex Parker & Bastien – look excelent, sound fain

3. Gabriel Basco – mega sensibil, stil, carismă, look excelent. Piesă foarte faină. A fost permanent unul din favoriții mei.

4. Vanu – piesa are forță, backing vocal super.

5. Petra – părul ei e tare de tot. Foarte faină artistă. Vine cu un aer nou. Totuși, managera mea, Mihaela, îmi zice: e bună de România, dar nu pentru afară. Așa cred și eu.

Citeste si: WRS a câștigat Finala Selecției Naționale 2022! Artistul va reprezenta România la Torino, cu piesa „Llamame"

6. Moise – cea mai bună voce masculină din concurs. Siguranță, încredere. Cea mai bună apariție a lui Bădulescu la Eurovision de până acum.

7. Minodora, Cream, Diana – piesă care ar putea culege ușor foarte multe voturi din diaspora.

8. Kyrie Mendel – și pe el îl acoperă backing-ul vocal și negativul. Piesa și vocea sunt faine.

9. Dora – muzician complet. Cea mai bună voce din tot concursul. Impresionează prin forță, interpretare, dramatism. A fost favorita mea până la finală.

Citeste si: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce WRS a câștigat Finala Eurovision România 2022: „O piesă cu potențial mare de hit”

10. Wrs – în sfârșit a cântat bine. S-a mobilizat și a scos vocea în față. La semifinală s-a auzit ca un miorlăit continuu și nu mi-a atras atenția. Dar în seara asta, mi s-a părut de departe CEL MAI POTRIVIT să ne reprezinte. Piesa te captează pur și simplu. A venit pregătit și sigur pe el”, a scris Mihai Trăistariu despre concurenți.

Citește continuarea aici!