Stiri mondene

Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră! Ce spune actorul despre rolul care i-a adus popularitate: „A fost greu! Stări de anxietate și depresie”

Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră
Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră [Sursa foto: Facebook]
Mihai Bobonete a vorbit despre debutul său în carieră, dar și despre rolul din „Las Fierbinți”. Uite ce confesiuni a făcut actorul!

Mihai Bobonete se bucură de un mare succes, atât ca actor, cât și ca stand-up comediant! Nu are studii în domeniul actoriei, însă asta nu l-a împiedicat să își urmeze pasiunea. A ajuns actor, deși a studiat Electrotehnica și trebuia să devină inginer. Actorul a oferit în cel mai recent interviu al său detalii despre începutul său în carieră. Mihai Bobonete a dezvăluit că a muncit din greu pentru toate rolurile jucate în piese de teatru și nu le-a obținut peste noapte.

Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră
Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră[Sursa foto: Facebook]

„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E oarecum scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată.”, a spus Mihai Bobonete pentru Viva.ro.

Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră
Mihai Bobonete, detalii neștiute despre începutul său în carieră[Sursa foto: Facebook]

Mihai Bobonete, despre munca ascunsă în spetele episoadelor din „Las Fierbinți”

Actorul originar din Craiova se mândrește cu o carieră de peste 15 ani în actorie! Mihai Bobonete a devenit cunoscut în toată țara, mai ales odată cu apariția în serialul „Las Fierbinți”. În continuare, actorul a vorbit despre cât de multă muncă se ascunde în spatele producției. Conform spuselor sale, de aproximativ 10 ani de zile filmează pentru acest proiect la care are o contribuție enormă. 

Citeste si: Mihai Bobonete, mărturii emoționante despre soția sa! "Tot timpul iubita mea şi partea luminată a lunii"

„Cam 8 luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin. Duc piciorul târâș, mă înjunghie puțin pe la spate, am măselele puțin cariate, dar nu-i nimic… A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine.(...) De multe ori s-a potrivit la fix ceea ce am adăugat, iar faptul că personajul Bobiță e parte din viața mea m-a facut să completez inspirat textul pe alocuri”, a mai adăugat actorul.