Stiri mondene

Michael Jackson va deveni subiectul unui nou proiect cinematografic. Antoine Fuqua începe filmările pentru un film biografic despre regretatul artist

Antoine Fuqua, care a semnat trilogia „Equalizer”, va regiza un film biografic despre Michael Jackson
Antoine Fuqua va regiza un film biografic despre Michael Jackson [Sursa foto: Facebook]
Antoine Fuqua, care a semnat trilogia ”Equalizer”, va regiza un film biografic despre Michael Jackson. Avem detalii în articol.

Antoine Fuqua urmează să regizeze" Michael", o dramă despre povestea complexă de viață a celebrului cântăreț Michael Jackson. Scenariul este scris de John Logan, iar filmul este produs de Graham King, câștigător al Oscarului pentru "The Departed" (2006) și de trei ori nominalizat pentru "The Aviator" (2004), "Hugo" (2011) și "Bohemian Rhapsody" (2018). Cel din urmă film a câștigat patru premii Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor"- Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury.

„Antoine este un regizor perceptiv și puternic și ne simțim foarte norocoși că l-a ales pe Michael drept următorul său proiect. Abilitățile sale vizionare de a povesti și angajamentul față de meseria lui îl vor face pe Michael un film de neuitat”, a declarat Joe Drake, președintele Lionsgate Motion Picture Group.

Antoine Fuqua, care a semnat trilogia ”Equalizer”, va regiza un film biografic despre Michael Jackson.
Antoine Fuqua va regiza un film biografic despre Michael Jackson.[Sursa foto: Facebook]

Antoine Fuqua a fost ales să realizeze un film biografic aşteptat despre Michael Jackson

Pelicula va explora toate aspectele vieții lui Michael, inclusiv cele mai emblematice performanțe ale sale, care l-au transformat într-unul dintre cei mai mari entertaineri ai tuturor timpurilor. În același timp, va urmări și de acuzațiile de pedofilie care i-au marcat ultimii ani din viață.

Citește și: Trei piese ale lui Michael Jackson au fost eliminate de pe platformele de streaming

"Primele producții din cariera mea au fost videoclipuri muzicale și încă simt că îmbinarea filmului cu muzica este o parte însemnată a ceea ce sunt. Pentru mine, nu există niciun alt artist cu puterea, carisma și geniul muzical absolut al lui Michael Jackson. Am fost influențat să fac videoclipuri muzicale urmărindu-i activitatea- primul artist de culoare care a cântat în heavy rotation pe MTV. Muzica lui și acele imagini fac parte din viziunea mea asupra lumii, iar șansa de a-i spune povestea pe ecran alături de muzica lui a fost de neratat" , a spus regizorul Antoine Fuqua.

Michael Jackson va deveni subiectul unui nou proiect cinematografic
Michael Jackson va deveni subiectul unui nou proiect cinematografic

Antoine Fuqua a realizat deja aproximativ douăzeci de filme în întreaga sa carieră de regizor, care a început în 1998 cu „The Replacement Killers”. A devenit cunoscut în principal datorită „Training Day” din 2001.

Citește și: SICKICK- I Can Feel It (Michael Jackson x Phil Collins Remix)

Filmul „Emancipation”, pe care l-a regizat şi care a fost produs de Will Smith, a avut o lansare amânată din cauza palmei pe care Smith i-a dat-o lui Chris Rock în timpul ceremoniei Oscar. Un episod care a umbrit filmul lui Antoine Fuqua când a fost lansat în cele din urmă în cinematografe în decembrie 2022.