Stiri mondene

Michael Flatley, diagnosticat cu o formă „agresivă” de cancer. Starul dansului irlandez a suferit o intervenție chirurgicală

Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer
Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer [Sursa foto: Facebook]
Michael Flatley, starul dansului irlandez, a fost diagnosticat cu o formă „agresivă” de cancer. Anunțul postat de echipa sa în mediul online.

Michael Flatley, starul dansului irlandez cunoscut inclusiv publicului din România pentru spectacolul „Lord of the Dance”, a fost diagnosticat cu o formă „agresivă” de cancer. Potrivit anunțului postat pe contul de Instagram al artistului, acesta a suferit deja o intervenţie chirurgicală "şi se află în grija unei echipe excelente de medici”. Postând o fotografie cu Michael Flatley privind spre mare, echipa sa precizează că nu va mai face niciun alt comentariu şi cere oamenilor să se roage şi să-i dorească binele. 

Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer,
Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer,[Sursa foto: Facebook]

„Michael Flatley a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer. A fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în grija unei echipe excelente de medici. Nu se vor face alte comentarii în acest moment. Vă cerem numai rugăciunile și urările de bine. Mulțumesc. Teamlord. ”, este anunţul postat pe contul de Instagram al artistului.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Michael Flatley (@michaelflatleyofficial)

Michael Flatley a mai avut un cancer de piele, fiind diagnosticat cu un melanom malign în 2003

Anul trecut, legenda „Riverdance” a dezvăluit cum a luptat împotriva cancerului de piele în 2003, creditând un fan pentru că a observat primele semne ale melanomului malign pe corpul său. Michael spunea că primul său atac de cancer i-a schimbat viziunea asupra vieții. Artistul spune că l-a făcut să-și dorească să trăiască fiecare moment, i-a dat mai multă atenție carierei și l-a învățat să prețuiască prietenii și cei dragi mai mult decât bunurile materiale. 

Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer,
Michael Flatley, diagnosticat cu o formă agresivă de cancer[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Theo Rose nu și-a mai putut stăpâni revolta: "Să știi că viața unui om depinde de o zi de muncă din viața ta, n-ai alege să o salvezi?!"

În vârstă de 64 de ani, Michael Flatley s-a născut la Chicago din părinți irlandezi care au imigrat în SUA în 1947. A continuat să ia lecții de dans irlandez în oraș, iar mai târziu a făcut turnee cu grupul folk irlandez The Chieftains. Cunoscut în întreaga lume ca un veritabil fenomen al dansului, Michael Flatley a reușit să se impună ca unul dintre cei mai originali artiști, mai ales după ce în 1994 apărea alături de trupa Riverdance la Eurovision, cea mai bună promovare a dansului irlandez într-o cheie modernă. Până în prezent au avut loc peste 1000 de spectacole Lord of the Dance în mai bine de 50 de țări, în fața a zeci de milioane de spectatori, fiind unul dintre cele mai de succes spectacole de dans din toate timpurile.