Stiri

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022
Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Cele mai frumoase urări și felicitări de Crăciun pentru cei dragi. Arată-le persoanelor importante din viața ta cât de mult contează pentru tine.

Crăciunul nu este o perioadă, nici un sezon, ci o stare de spirit. Un moment în care să prețuim bunătatea, dragostea și pacea. Sărbătorile de iarnă reprezintă cel mai bun moment pentru reuniunile cu persoanele dragi. În cazul în care nu putem să ne reîntâlnim cu toții de Crăciun, asta nu înseamnă că nu le putem trimite celor dragi mesaje și urări cu gânduri bune.

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022
Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pentru că traversăm cea mai frumoasă și așteptată sărbătoare din an, le-am pregătit impulsioniștilor câteva recomandări. Iată o selecție de mesaje de Crăciun frumoase şi de urări pentru a le trimite familiei, prietenilor sau colegilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cu siguranță veți reuși să aduceți bucurie în sufletele oamenilor. 

Urări de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire.

Sărbători fericite!”

”Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelorFie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit!”

”La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate.”

Citește și: Cât te costă o vacanță în Laponia, acasă la Moș Crăciun. Primul charter a plecat astăzi din România

”Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele Sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!”

Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!”

Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022
Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022[Sursa foto: PixaBay]

Mesaje de Crăciun pentru toți cei dragi din familie

”Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!”

”Crăciun fericit pentru cei mai buni părinți din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!”

Citește și: Idei de cadouri de Crăciun pentru iubit/iubită

”De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.”

”E timpul să închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.”