Stiri

Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023

Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023
Mesaje de Ziua Copilului 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Ziua de 1 iunie este prilejul ideal pentru a sărbătorii copiii și pentru a le oferi mici surprize. Iată cele mai frumoase urări pe care le poți trimite în 2023.

Mesaje de 1 iunie, Ziua Copilului.  Amintirile copilăriei trezesc mereu în sufletul nostru cea mai pură fericire, iar ziua de 1 Iunie este momentul ideal pentru a celebra copilăria, dar și pe cei mici sau pe cei mari, pe care încă îi considerăm copii. În cazul în care vrei să aduci cuiva zâmbetul pe buze, dar nu ai inspirație, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite de Ziua Copilului.

Vezi mai jos sugestiile noastre de urări și imagini cu text pentru cei mici. 

Citește și: Horoscop mâine, 1 iunie 2023: Leii primesc vești bune. Peștii sunt puși pe schimbări majore la început de vară

Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023
La mulți ani de Ziua Copilului![Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Oferta Guvernului către sindicatele din educaţie: 4.000 de lei net pentru personalul didactic şi auxiliar

Urări și imagini cu text pentru Ziua Copilului 2023

„La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastra! Multa sanatate si multe bucurii. Sa cresteti cu zâmbetul pe buze si viaţa voastră sa fie asemeni unui cer senin.”

„Sa-ti pastrezi zambetul cald, sufletul pur si lumina in priviri ca in prima zi cand ai vazut chipul mamei. La multi ani copil frumos!”

„Sa ai mereu sufletul pur, zâmbetul gingas si viaţa fără griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala gingăşia din tine! La mulţi ani!”

„Sa ai parte în fiecare zi de bucuria şi mândria pe care le-am simţit in ziua in care te-am adus pe lume. La mulţi ani!”

„La Mulţi ani, copil frumos si bun! Sa ai o viata plina de bucurii, norocul sa te insoteasca, iar ghinionul sa te ocolească! Toate visele sa ti se indeplineasca!”

„La mulți ani celui mai brav copil! Astăzi promitem că vei primi multe daruri dulci! Fie că ziua ta să fie ca în filme. La mulți ani sănătoși și fericiți!”

Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023
Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cod portocaliu de ploi torenţiale şi grindină! Care sunt zonele vizate

„Zâmbește larg, râde și joacă-te. Lumea e deschisă pentru ține, deschide-ți și tu sufletul pentru ea! Nu răni pe nimeni, fii întotdeauna puternic și îndrăzneț. La mulți ani!”

„Fie ca tu să crești și să fii un om mai bun decât noi. Își doresc să ți se împlinească toate visele. La mulți ani!”

„Aș vrea să rămâi mereu așa copil, pur la suflet și jucăuș! La mulți ani!”

„Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani, fiule/fata mea! La mulţi ani, copile!”

„Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemenea unui cer senin.”

„Să nu uiți niciodată de leapșa, de-a v-ați ascunselea ori de omul negru, de coatele julite și hainele veșnic murdare. Să nu uiți de tine… La mulți ani de 1 Iunie, Ziua Copilului!”

„Păstrează pentru totdeauna în suflet copilul din tine şi nu va fi niciodată prea târziu să te bucuri de o copilărie fericită. La mulţi ani!”

„Pentru cea mai mare minune a vieţii mele, pentru puiuţul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrăţişare îţi mulţumesc. La mulţi ani de Ziua Copilului!”

Mesaje de Ziua Copilului 2023: Urări și imagini cu text pentru 1 iunie 2023
Cele mai frumoase mesaje de Ziua Copilului[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Idei de joburi de vară pentru elevi şi studenţi

„Privește spre cer! Fiecare stea reprezintă un copil. A ta este cea mai strălucitoare și frumoasă dintre toate, pentru că astăzi este ziua ta de naștere. Fie ca viața să-ți fie încălzită de lumina ei magică, strălucirea ei să-ți călăuzească calea, iar măreția stelei să îndepărteze toată tristețea. La mulți ani!”

„Felicitări, la mulți ani! Îți doresc fericire, bucurie! Să ai mulți prieteni, pentru a-ți face viața mai distractivă. Îți doresc zâmbete ca să alunge tristețea. Și soarele mereu să strălucească pentru tine. Faptul că te-ai născut – deja e o sărbătoare!”

„La mulți ani! Ești cel mai scump din lume! Împreună cu tata îți dorim împlinirea viselor, multe jucării de pluș, multe mingi și dulciuri! Te iubim cel mai mult!”

„De ziua ta, copilul meu, îți doresc întregul pământ – păduri, mări și oceane, țări exotice și insule nepopulate. Vreau să cucerești munții, dar oriunde nu te-ai duce, să nu uiți că acasă te așteaptă părinții tăi iubitori. La mulți ani!”