Stiri

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău
Mesaje de Ziua Bărbatului 2023 [Sursa foto: Pexels.com]
După celebrarea femeilor, vine și rândul bărbaților să fie sărbătoriți. Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru iubitul sau soțul tău.

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău.  În fiecare an pe 9 martie, creștinii sărbătoresc Sfinții 40 de mucenici, iar această zi este cunoscută și drept Ziua Bărbatului. După ce am celebrat femeile pe data de 8 martie, vine și rândul bărbaților să fie sărbătoriți. Cele mai frumoase mesaje sunt mereu cele venite din suflet, însă pentru cei care nu au prea multă inspirație de data aceasta, am pregătit o listă cu mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Bărbatului. Iată sugestiile noastre pentru a vă mărturisi iubirea şi aprecierea faţă de soț sau iubit. 

Citește și: Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău
Mesaje de Ziua Bărbatului 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Urări de Ziua Bărbatului 2023. Mesaje pentru tată, bunic sau iubit

Mesaje, urări și felicitări de Ziua Bărbatului 2023

„Iubitul meu soț, în toți acești ani ai mereu lângă mine.

M-ai susținut și m-ai protejat de orice lucru negativ. Îti mulțumesc că mi-ai fost alături! La mulți ani cu ocazia zilei de 9 martie!”

„Soțul meu, ești sufletul meu pereche și voi fi mereu lângă tine! Mulțumesc pentru toate amintirile frumoase! În această zi a bărbaților, vreau să îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine. Ești cel mai bun!”

„Ești un bărbat adevărat, cu mâini de aur, cu un cap limpede, minte ascuțită și o frumusețe rară! Rămâi cel mai bun în toate, iar eu sunt gata să te inspir și să te susțin toată viața!”

„Aceasta zi este pentru tine, bărbatul meu mereu minunat. Mulțumesc că ai făcut mai mult decât am cerut vreodată. La Mulți Ani, iubitule!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când ma uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru că tu ești soarele și primăvara mea. La Mulți Ani!”

„Ești un bărbat adevărat, iar acest lucru este demonstrat. Ziua Bărbatului este sărbătoarea ta. Îți doresc să fii mereu curajos, puternic, încrezător în forțele proprii astfel încât să poți sta la straja intereselor tale și ale familiei tale. De fapt, tu ești omul pe sprijinul căruia poți conta mereu. La mulți ani, dragul meu!”

„Viața mea nu s-a simțit niciodată la fel de bine pe cât o simt acum că te afli în ea. Ai adus fericirea peste măsură în viața mea și pentru asta vreau doar să-ți mulțumesc și să te copleșesc cu iubirea mea veșnică pentru tine. La Multi Ani, dragostea mea!”

Mesaje de Ziua Bărbatului 2023: Urări și felicitări pentru iubitul sau soțul tău
Mesaje de Ziua Bărbatului 2023[Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Ziua Bărbatului 2023. Este sau nu Ziua Bărbatului pe 9 martie

„La mulți ani de ziua bărbaților tuturor celor care sărbătoresc pe 9 martie! Vă doresc să vă bucurați de această zi specială!”

„Nu îmi pot imagina viața fără tine! Îi doresc celui mai important om din viața mea o zi fericită a bărbatului!”

„La mulți ani de Ziua Bărbatului celui mai uimitor tip pe care l-am întâlnit vreodată! Cred cu adevărat că ai fost trimis pe pământ pentru a răspândi bunătate și iubire pentru că ești minunat!”

„Ai fost umărul pe care pot uita fiecare stres al vieții. Brațele tale au fost întotdeauna acolo pentru a mă scoate din situațiile dificile. Astăzi, îmi doresc doar să-ți pot oferi același sentiment și chiar mai mult. Te iubesc!”

„Un bărbat de succes este cel care face mai mulți bani decât poate cheltui. O femeie de succes este cea care poate găsi un astfel de bărbat. La multi ani, de Ziua Bărbatului !”

„Fie ca această primăvară să trezească în tine dorința de a vrea mai mult de la viață și de a face lucrurile bine și la timpul lor. Nu lăsa ca primăverile să treacă peste tine, doar natura renaște. La mulți ani! ”

„Cu ocazia zilei de 9 martie, îți doresc succes, fericire și prosperitate! La mulți ani!”