Stiri

Mesaje de Sf. Ana 2022: Urări, felicitări și imagini cu La mulți ani!

sfanta ana
Mesaje de Sf. Ana 2022: Urări, felicitări și imagini cu La mulți ani [Sursa foto: Pexels ]
Cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări de Sfânta Ana 2022.

Mesaje de Sf. Ana 2022: Urări, felicitări și imagini cu La mulți ani! Biserica Ortodoxă îi cinstește în fiecare an pe 9 septembrie, după sărbătoarea Nașterii Maicii Domnului, pe Sfinții Ioachim și Ana. Sfânta Este una dintre cele mai frumoase sărbători din perioada toamnei.

Pe data de 9 septembrie se trimit mesaje de „La mulți ani” tuturor femeilor care poartă numele celei care a născut-o pe Maica Domnului. Este o sărbătoare dedicată celei care este ocrotitoarea copiilor și a tuturor femeilor și mamelor.

V-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite celor dragi, dar și o serie de fotografii cu la mulți ani!

sfanta ana
Sfânta Ana, mama Maicii Domnului

Sfânta Ana 2022: Mesaje, urări, felicitări și imagini de la mulți ani!

„La mulți ani, Ana! Îngerii să-ți călăuzească pașii și Sfânta Fecioară să-ți lumineze drumul în viață”

„În aceasta zi specială îți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porți, să te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!”

Citeste si: Se spune sau nu ”la mulți ani” de Adormirea Maicii Domnului. Ce spune biserica

„Îți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață. La Mulți Ani!”

„Ana, azi te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fii mereu așa, blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău. Ești o prietenă de nădejde și un adevărat om. La Mulți Ani din tot sufletul!”

sfanta ana
Urări, felicitări și imagini cu La mulți ani de Sfânta Ana 2022 

„Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiți un călduros mesaj, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi. La mulți ani, Ana/Anișoara!”

„De Sfânta Ana, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea și dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulți ani!”

„Toate florile din lume pentru tine, Ana! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tău la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!”

„Anișoară, Anișoară, eu la tine vin diseară, să-ți urez „La mulți ani” și o căruță de bani!”