Stiri

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări frumoase pentru prietenii tăi

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări frumoase pentru prietenii tăi
Mesaje de Înălțarea Domnului 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Înălțarea Domnului pică în fiecare an la 40 de zile de la Paște. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le poți transmite oamenilor dragi în această zi

Pe data de 25 mai este sărbătoare mare pentru români, deoarece în anul 2023 Înălțarea Domnului pică în această zi. Datorită însemnătății sale, această dată este însemnată cu cruce roșie în calendarul ortodox, iar creștinii au grijă să le transmită gânduri bune oamenilor dragi din viața lor. În cazul în care nu îți găsești inspirația pentru un mesaj frumos cu prilejul acestei zile de mare sărbătoare, consultă lista noastră cu mesaje, urări și felicitări de Înălțarea Domnului 2023.

Citește și: Horoscop mâine, 25 mai 2023: Gemenii primesc o sumă mare de bani. Leii sunt cu gândul la vacanță

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări frumoase pentru prietenii tăi
Înălțarea Domnului 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce avere deține casa regală a Marii Britanii? Regina a lăsat moștenire o avere estimată de 370- 430 milioane de lire sterline

Cele mai frumoase mesaje de Înălțarea Domnului 2023 

„Sunetul clopotelor ne prevestește o sărbătoare sacră – Înălțarea Domnului. Fie ca în familia voastră să persiste liniștea și pacea, iubirea, recunoștința și smerenia. Să fiți sănătoși și să vă păziți de toate cele rele, iar Domnul să vă fie alături în toate."

„Hristos s-a Înălțat! Înălțarea Lui să vă aducă sănătate, pace şi linişte în suflet, dragoste, înţelegere şi armonie în familie!”

„Înălțarea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire.

O zi fericită alături de cei dragi!”

„Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii! Hristos s-a Înălțat!”

„Fie ca Înălţarea Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi.

Hristos s-a Înălțat!”

„Fie ca sărbătoarea Înălţării să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire! Hristos s-a Înălțat!”

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări frumoase pentru prietenii tăi
Urări și felicitări pentru prietenii tăi de Înălțarea Domnului 2023 [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Femei pe Mătăsari 2023: Programul evenimentelor

„Iată că au trecut 40 de zile de la Sfintele Sărbători Pascale și astăzi sărbătorim – Înălțarea Domnului. Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu. Hristos s-a Înălțat!” 

„De Înălțarea Domnului vă doresc credință, speranță pentru o viați mai bună și curată. Fie ca exemplul lui Iisus să vă lumineze calea, să o faceți cu adevărat neprihănită și să o răsplătiți cu dragoste. Fii mai bun indiferent de situație. Hristos s-a Înălțat!” 

„Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumină vine din inima fiecăruia. Hristos s-a Înălțat!”

„Înălţarea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regăsirea înţelepciunii în sânul familiei.”

„În ziua Înălțării Domnului, vreau să-ți doresc zile binecuvântate și bogate în sentimente frumoase. Fiecare persoană să simtă în inima sa dragostea lui Dumnezeu și să se roage pentru oamenii dragi lui. Fie ca pacea și bucuria să trăiască în fiecare casă! Hristos s-a Înălțat!” 

Mesaje de Înălțarea Domnului 2023: Urări și felicitări frumoase pentru prietenii tăi
Înălțarea Domnului pică în fiecare an la 40 de zile de la Paște[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Destinații de top pentru mini-vacanța de 1 Iunie- Rusalii 2023

„Astăzi, vreau să le urez oamenilor de bună credință să aibă mai multă smerenie, acceptare. Fie ca fiecare pas al vostru să fie îndreptat doar spre bine, iar de faptele rele să vă ocrotească Bunul Dumnezeu. Hristos s-a Înălțat!” 

„Felicitări tuturor credincioșilor cu Înălțarea Domnului! Fie ca lumina și bucuria să ne lumineze în această zi, credința să ne protejeze de obstacole și să ne ajute să nu pierdem speranța nici în cea mai grea zi. Sărbători fericite! Și sufletul să fie întotdeauna ușor și însorit plin de iubire de Dumnezeu. Hristos s-a Înălțat!” 

„Fii fericit în această zi. Zi când sărbătorim Înălțarea Domnului, gândurile tale să devină și mai pure iar sufletul tău mai luminos. În această zi, întoarceți ochii spre el și amintește-ți de Iisus, de Tatăl nostru ceresc, care ne păzește și ne călăuzește. Strânge mâinile în rugăciune și roagă-te pentru sănătatea celor dragi. Hristos s-a Înălțat!”