Stiri

Mesaje de Dragobete 2022 pentru soţ / soţie

Mesaje de Dragobete 2022 pentru soţ  soţie
[Sursa foto: Facebook ]
Ziua de Dragobete se sărbătoreşte în fiecare an pe 24 februarie.

 Sărbătoarea de Dragobete este o zi specială pentru toţi îndrăgostiţii din România. Această sărbătoare datează de cel puţin două secole, necunoscându-se în totalitate originea şi cât de veche este. Totuşi, ziua de Dragobete a rezistat în timp şi se sărbătoreşte şi în zilele noastre, chiar dacă rivalizează cu o altă sărbătoare a iubirii, dar care este importată, Valentine's Day.

Mesaje de Dragobete pentru soţ sau soţie

- Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista. Întotdeauna îmi înveselești ziua și mă faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult. Tu ești totul pentru mine!

- Te iubesc așa de mult, încât inima mea bate o dată pentru tine și o dată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemenea atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Te iubesc!

- Dragul meu, tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc! 

Mesaje de Dragobete 2022 pentru soţ  soţie

Citeste si: Tradiții și obiceiuri românești: când se aleg „babele” Iată când sunt babele în 2022

- Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului. 

- Te iubesc atât de mult, încât niciun cuvânt nu poate descrie în totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Ești lumina ochilor mei, fără tine nu aș mai vedea. Ești oxigenul meu, fără tine nu aș respira. Ești viața mea, fără tine nu as exista. Te ador, iubirea mea. 

- Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu. 

- Am visat că erai a mea și apoi m-am trezit zâmbind pentru că mi-am dat seama că nu era un vis. Ești deja a mea! Te iubesc!

- Nici o lumină mai mare nu-mi luminează calea decât iubirea și schimbarea pe care mi-ai adus-o în viața mea. Multumesc, iubire!

- Împreună cu tine, pot fi cel mai sincer și mai bun om și nu-mi fac griji pentru a fi judecat, pentru că tu ești jumătatea mea mai bună în sensul cel mai adevărat. Te iubesc! 

- Indiferent de câți ani trec prin căsnicia noastră, vor fi două momente când îmi place să fiu cu tine – Acum și pentru totdeauna! Te iubesc!

Citeste si: Dragobete 2022: Cele mai frumoase declaraţii de dragoste